ElifBD Nargissos ben buca tınaztepe de Prof Dr Serkan Güçlüye gittim geçtiğimiz hafta çok memnun kaldım ama çok yoğunlar önceden randevu almak gerek ben 1 ay önceden randevu almıştım. Nakit 3500 kart 3800
ug_fa-3diplomalianne Nargissos ben ilk kızımda alsancak görüntüleme merkezinde yaptırmıştım çok memnun kaldım ikinci kızımda izmirde değildim bunda da izmirde değilim yani ilk kızım şu an 4 yaşında ama ordakilerden duymuştum alsancak görüntülemede yaptıranlar hala çok memnun olduğunu söylüyor fiyat olarak da diğerlerine göre çok uygun
bcmbzz Nargissos Selahattin Altunyurt a yaptırdım kadın doğum doktorumun önerisiyle çok da memnun kaldım alsancakta yeri
Emne_kck Alsancakta perinatalog Cenk gezer de yaptırdım nisan ayında 6bin ücreti ortalama 30-45dk sürüyo sonrası dosya şeklinde sonuçları veriyo ayrıca uygulama üzerinden fotoğraflar telefona yükleniyor memnun kaldım genel olarak özel klinik zaten
Marstabiyolcu Ben iki gebeliğimde de Buca da Prof Dr Serkan Güçlüye gittim çok memnun kaldım çok iyi bir doktor tavsiye ederim. Dosyada bir tane renkli fotoğraf, bebekten aldığı bütün görüntüler oluyor. Rapor ve bebeğin görüntülerinin cd sini veriyor.