ppmerlina MadameTussauds İzmir’de yaşıyorum buraları şimdiden cehennem oldu sıcaklık 30 dereceyi geçti 🥹 Yok avmye gitmicem aşkım istanbul kapalıçarşı gibi bi çarşı var bizim burda ismi Kemeraltı. Bir sürü han, pasaj, dükkan var içinde. Oraya gidicem
MadameTussauds ppmerlina Sicagi hic sevmem ya o yüzden ben memnunum burdaki havadan 😄 Sicak ve bulanti hic uyumlu degil ya Allah yardimcin olsun kusma ha biyerlere 😂
ppmerlina MadameTussauds shhshdhshshej meyve suyu satılıyodu aldım içtim ayıptır söylemesi. İyiyim şu an ferahladım 🤣🤣🤣 yüzmek istiyorum 😩😩😩
MadameTussauds ppmerlina Ayy 1 sene ki tabikide yep yeni evlisin 😄 ben 7 Yillik evliyim 🫣 bide kac yasindasin diye sorayim bakalim ne cikacak 😁
okk MadameTussauds oluyor ne yazıkki ben doğurduğum güne kadar istisnasız her gün sayısızkere kustum doğuma gittigim gün bile yeri geldi serum takıldığı bile oldu 🤷🏻♀️
ppmerlina MadameTussauds ben 24 yaşında evlenmiştim sen 25′te evlenmişsin demek kiii Kız yaş 35 yolun yarısı diye şiir var sen daha yarıda bile değilsin o emoji ne 🤣🤣🤣
MadameTussauds ppmerlina Az kaldi ama yaaa ne ara 32 oldum ben hala oraya takiliyorum orayi bi türlü cözemedim 😂😂 Aslen nerelisin peki ?
ppmerlina MadameTussauds ben de ne ara 30′a yaklaştım diyorum hep kendime 🤣🤣🥹 daha düne kadar okula gidiyordum ama liseyi bitireli bile 7 sene olmuş gerçekten şaka gibi Doğma büyüme izmirliyim eşim mardinli 🤣🤣 sen
MadameTussauds ppmerlina Öyle oluyor ya zaman su misali ne ara akti gitti 🥲 Ohhh Dogu gelinisin yani 😎 var mi zorlandigin kültür farki Ben aslen Kayseriliyim esimde Hatayli ☺️