Cileklibazta Nasıl gidiyor hamilelik bebişlere kavuşmaya az kaldı siz kaçıncı haftadasınız hazırlıklar ne alemdee
Melisahmet Cileklibazta 34+5 olduk. Hazırlıkları yıkamalarını doğum çantasını falan 33 te hallettim 🥰
Esma006 Cileklibazta yarinn32 oluyoruz lohusaligim ve isim yazılı hastane çıkışi kaldı oğlumun bitti odası vs çanta hazırlamak var bide tabi bayramdan sonra inşallah
DarkLuna Cileklibazta 33+4 haftalığım bugün biraz tuhaf bı ağrı ve baskı var bebek sanki vajinaya kafasını koymuş baya rahatsız ediyor ayakta çok kalamiyorum hatta post da açtım bunun için inşallah doğurmam bugün
Lavinia_35 33+2 ikinci hamilelik, çabuk yoruluyorum magnezyumu bir gün bile içmeyi unutsam hemen farkettiriyor, doğumu iple çekiyorum İlkinde varis yoktu bunda oluştu çok çabuk kilo aldım ilkinden de fazla
Cileklibazta Lavinia_35 ben de magnezyumu atmasam ağrıdan kramptan duramam herhalde magnezyum içtiğim halde kramplarım oluyor bazen varis desen başlangıcı vardı zaten arttı şimdi bir de diz kapağımın arkasındaki boşlukta bile çatlak oluşmuş sanki bacağımı tırnaklamışlar gibi duruyor 😅
Lavinia_35 Cileklibazta ya sırf bundan dolayı heryerimi yağlıyorum resmen mumyalanmış hissediyorum kendimi 😂😅
Melisahmet Cileklibazta nst ye girdim. Onda düzensiz bi sancım çıktı ama ona bişey demedi. Bebeğin kalp atışları yüksek çıktı bide o yüzden tekrar kontrole gitcem düzelmiş mi diye. Yalancı sancılar başladı ama regli olacakmışım gibi sancılarım oluyor. Bide vajiamda çok ağrı ve baskı hissi oluyor bende magnezyumla duruyorum
DarkLuna Cileklibazta inşallah ya bebek iri denildiği için korkuyorum bide erkenden gelmek isterse minigim diye
Dceylan34 Yarın 33 haftalık oluyoruz bizimde herşeyimiz hazır elhamdulillah büyük temizlik ve en keyifli olan bebek kıyafetlerini yıkama ütüleme var 🩷🌸 Güzel yavrular sağlıkla gelin ❤️
Cileklibazta DarkLuna benim de 32+2de 2170gramdı ama dr haftasıyla uyumlu demişti bir de ultrason cihazlarında 300-400 gram yanılma payı oluyor strese girme o yüzden bence çok da iri değil gayet haftasıyla uyumlu bir bebiş maşallah
iremykk Erken doğum riskim var bebeğim çok aşağıda, 29 haftalığım odası hazırlıkları herşeyi tamam. Son bir ay içinde sorun cikmasaydi da 30 a kadar halletmek istiyordum zaten. Şimdi bile her hafta daha fazla agirlastigimi hissediyorum 30 dan sonra çok zor olur diye düşünmüştüm.
Cileklibazta iremykk iyi yapmışsın kuzum artık dinlen yorma vücudunu zamanında gelir inşallah bebiş sağlıkla kucağına alırsın💝
Redpepper 33+5 bem kız 10 gündür kanalda bekliyor 😂 durdurmak için ilaçlar içiyoruz 3 günde bir nst, geçen sefer çok sancı çıktı bugün daha iyiydi o yüzden hastaneye yatmadım şükür. Yatarak geçmeye çalışıyor ama baskı hissi çok fena nefes aldırmıyor