Mothersbaby Bebekken karınca yumurtası yağı sürünce kılları çıkmıyor diyenler var . Deneyenler var mı ? Kızım ilerde kıl tüy uğraşmasın istiyorum ama bir zararı var mıdır diye de endişe ediyorum
Youngmom8 Mothersbaby Fayda etmez diye düşünüyorum tüyler hormonsal kaynaklı büyüyünce ergenlikte falan illaki değişecektir dediğinizi lazer epilasyondan sonra yapıyorlar genelde o zaman işe yarıyormuş diye duydum
Mothersbaby anneoluyorum1212 ben oğluma çok sürerdim cilt temizliği için ama öyle bir etkisini görmedim
anneoluyorum1212 Mothersbaby bir de herkes doğruluğunu anlatırdı ölü fare yavrusunu sürün derlerdi benim komşuma annesi yapmış kıl sorunu yoktu 😂
byk0606 anneoluyorum1212 Ay bunu benim arkadaşımın anneside yapmış, ama ölü fareyle değil, gözü açılmamış fare yavrusuyla 😂😂😂 kızın vücudunda tek bir tüy yoktu sarı bile, yani ayva tüyü bile yoktu şok olmuştum, üstelik kardeşleride aşırı tüylüydü 😂
anneoluyorum1212 byk0606 bak demek doğruymuş ama canlı olmasın gerekiyormuş 😂😂 o komşunun kızı da olmuştu bahçede fare yavrusu aradığını bilirim😂😂
byk0606 anneoluyorum1212 Ay kızım babasına benzerde sorun değil ama bana benzeyecekse şimdiden lazer hesabı açmaya yada fare aramaya başlamam lazım 😂😂😂
anneoluyorum1212 byk0606 😂😂😂😂 ay benim kızım olursa bir gün ben de cesaretlendim şimdi ararım seni 😂😂😂
Mothersbaby @byk0606 @anneoluyorum1212 kız Allah sizi napmasın ben karınca yumurtası yağından çekindim siz fare diyorsunuz, valla fare süreceğime maymun olsun lazere gitsin😂😂😂
byk0606 Mothersbaby HAHAHAHDJAJD yok öylede olmasın ya ben annemlere çok çemkirdim çocuğumda olsa dinleyemem 😂😂😂