Lem Melissayda siz ikinci doğumunuz dediniz benimde ikinci ama biri normal şimdi sezaryan acaba sezeryan da hemen süt geliyor mu ikinci doğum alakalı bilginiz var mı
Melissayda @Lem canım benim ilkinde yoktu süt kanallarıyla ilgili tamamen yani ne yaptıysam olmadı yemediğim, içmediğim şey kalmadı. Bu sefer süt sağma pompası da koydum hastane çantasına daha fazla uyarmak için. Hemen gelenler var çevremde
Melissayda @Esay5060 ay maşallah sana canım kaç haftalık doğdu diğer bebişlerin zor oluyor mu ikinci diğerine göre sen çok tecrübelisin 🙏
Esay5060 Melissayda tesekur ederim canim ilk oğlum 40 haftalikti ani bi karala sezeryan oldum kizim 38 haftalik doğumu cok kolay oldu yarım saat içinde kizimi kucağima aldim küçük oğlum da 38 +2 haftalik oldu o da kolay gecti ilkine göre hic zorlanmadim bakimlarinda doğumlarinda allah yardim ediyo canim şuan 2. Kizima 37 haftaliğim nasil gececek sezeryan bende bekliyorum son haftam 🥰
Snksnsns Melissayda hah bende tam onu soracaktım doktora sonucta sezaryan olacagı yani öyle dedi neden önce alınıyor ki yani ne gibi sakıncası oluyor ki
Nacyax Melissayda 36+1 iz bizde çoğunu hallettim sayılır ama daha eksiklerim de var normal düşünüyorum bakalım ne olacak
Melissayda @Snksnsns ay aynı şeyi düşünmüşüz resmen o zaman mecbur bekleyecek ne zaman gelmek isterse sonuçta cidden alalım merakı bunların ki
Snksnsns Melissayda bende soracam hani sancı belirtisi olmazsa neye dayanarak alacaklar bilmiyorum cunku ben bayramdan sonra istemiştim hani oda gurbetteyım annemde birinci gün kurbanını halledip ikinci günü cıkıp gelecekti onları zorlamayım diye düşünmüştüm direk öyle dedi ama bu gittiğimde soracam eger erkene gün verirse yani cocuk 3600 doğsa cıkarıyorlarda 3800de cıkaramıyorlar mı sonucta aynı seyleri yapacaklar bide anne karnında ne kadar kalırsa dış dünyadan daha cok gelişir bebekler
Pprincessmother Melissayda bende bu durumdan muzdaribim. Bayram tatili giriyor riske atmayalim diye 37 dolar dolmaz alalım diyor canım çok sıkkın. Bebegim doğum pozisyonuna girmedi malesef ve miyom ameliyati ile birlikte alinacak. korkuyorum yokmu aynı durumda olan 😥😥
Esay5060 Selin3434 bana göre ilki zordu diğerlerinde hemen toparlandım sezeryanim da kolay geçti yarim saate olup biti 😀büyük oğlum 9 yaşinda kizim 5 yaşinda küçük oğlum 1 yaşinda nasipse haftaya 2. Kizimi da kucağima alacam inşallah 🌸
Melissayda @Snksnsns bencede her şey yolundaysa bir sorun yoksa neden durmayalım yani her türkü alacak zayifta olsa kiloluda bizimkiler burda ama onlarda kurbana gidecek et vs kızıma bakmazlar bayram bebişleri zor ya tam denk geliyorlar bende sonra istiyorum inşallah olur
Melissayda @Pprincessmother 37 de bana küçük geliyor canım cidden kendilerini düşünüyorlar sadece normali beklesek mecbur beklemek zorundalar miyom bilmyorum canım inşallah bu sorunada yanit bulursun
Zeynoaley Melissayda Melissayda 35+2 yiz çantamız hazır normal doğumu beklicez gününü tam bilemiyorum sağlıkla hayırla kolaylıkla kucağımıza alırız inşallah 🤲 biran önce kavuşmak istiyorum sabırsızlanıyorum sizde öyle misiniz? Tek değilimdir inşallah
Melissayda @Zeynoaley amin canım inşallah 🙏 sabırsızlık olmaz mı insan merak ediyor kime benziyor, minicik bir beden gelecek dünyaya kokusu cennet❤️