cdss Kızlar bu zamana kadar hiçbir belirtim yoktu hâlâ da öyleyim , ne ağrı ne bulantı ne yorgunluk ne uykusuzluk sizce bu normal mi , forumlarda hep okuyorum çoğunun belirtileri var ama böyle de geçiren var mı merak ediyorum endişelenmeli miyim
Briahll cdss canım ben de aynıyım 10 haftalık olduk sadece 1 2 kere biraz bulantı hissettim başka hiçbişe yok hatta acaba bebeğe bişe mi oldu o yüzden mi belirtim yok diye düşünüyordum hep ama bugün kontrolüm vardı gayet yolunda herşey🥰 korkma sende sanırım biz belirti açısından şanslı kişilerdeniz😂
Oznurozkatarr cdss bende öyleyim daha bugün sabah kontroldeydim hiçbir problem yok herşey yolunda şükür ♥️
2mrs_1mr Kızlarımda öyleydm ilk ay sadece biraz adet sancısı cektm okadar ama oğlumda ve bu belli deil bundada ölüyorum resmen
Sengul2256 Kızlar ben en son 7. Haftada gittim doktor dedi 1 ay gelme sizin kontrol aralıkları nasıl kaç haftada bir gidiyorsunuz
cdss Sengul2256 ben 7. Haftada gittim 10. haftada gel dedi , fetal dna yaptıracağım gittiğimde, ama tabi yine zaman uzun eğer gelmek istersen gelebilirsin bu zaman aralığında demişti
Oznurozkatarr Sengul2256 bir tüp bebek yaptığım yere gidiyordum 2 hafta bir çağırıyor birde yaşadım ilçede özelde kadın doğuma gidiyorum oda aynı 2 haftada 1 öyle bir aylarlandıki her hafta sırayla bir doktordayım