111anonim111 s8 sonic modelini aldık ama nasıl çalışacağını, haritalamayı nasıl yapacağımı çözemedim bilen varsa yardımcı olabilir mi
Ayden6 111anonim111 ilk çalıştırdığınızda evi kendisi haritalamaya başlayacaktır. Haritalama yaparken evinizi hep kullandıgınız düzende tutarsanız sonraki temizliklerde çarpma vs. Olmaz. Telefonunuza da kurmanız gerekiyor ordan da otomatik baslatıp haritayı görürsünüz
AnayimBenAna_ 111anonim111 odalarının kapısını aç yerdeki engelleri kaldır. Uygulamayı indirmen lazım hem temizle hem haritalandır de o kendi halleder zaten. Haritalandırma bitene kadar dokunma ama.
111anonim111 Ayden6 haritalamayı yaptım ama bazı odaları tanımlayamıyor ve istasyona dön diyorum bulamıyor 🥲🥲
tugcenursofya 111anonim111 istasyona dön dediğinizde yuvanın prize takılı halde olması gerekiyor yoksa bulamıyor ondan olabilir 🙂
Kubrablu İlk önce istasyonu istediğin rahat bir yere kur ve fişini tak. Yaptığın haritayı sil evin bütün kapılarını aç(temizlemesini istediğin odaları). Ortadaki ıvır zıvırları kaldır. Aynı düzende tut. Program seni yönlendiriyor zaten.