0defne0 Hamileyim ve bayramda tatile gitmeyi düşünüyorum hamile olduğum için de taşlı plaj olmasını istemiyorum bide derin olmasınııı buna göre önereceğiniz yer var mı yani denizi birden derinleşmeyip sığ ve taşsız olan
1kopek1bebek 0defne0 otel olarak bakıcaksanız plajı olanlara bakın çünkü taş oluyor bazısı kum döktürüyor vs Biz iki sene önce siam elegance daydık mutfağı odaları plajı eğlencesi herşeyi çok iyiydi. Ama hepsi bi yana fethiye ölüdeniz.. üfff yani üfff.. ben oraya taşınmak için eşime yalvarıyorum resmen
Selim_Alparslan meryys Geçen sene Muğla/ Bodrumdaydik 10 gün 😇☘️ Efsane yer adeta ya Muğla aşkım benim 😇 bu sene gidemiyoruz hamileliğim sıkıntılı geçiyor seneye inşallah 🌼
byzblcm antalyada taşssız bulman çok zor kuzum bu söyledıklerın hepsi taşlı deniz ama taşlı olup tertemız dalgasız olsun dıyorsan kemer derim, alanya incekuma bak istersen orası kum plaj diye bılıyorum sanki
ginalinetti Side’nin denizi çok güzel bir de Finike öneririm. Çok sessiz sakin bir yer ama kaş Kemer demre hemen yakınında. Denizi de hem derinleşmiyor hem de yumuşacık kumdan oluşuyor