Aysegulkinyas Kizlar detayli ultrasonda suyum fazla cikti takibe alindi artis olursa fazla olan suyu alicaklarmis boyle birsey yasayan varmi sekerimde bakilacak ondan da artis olabiliyomus gunluk ictigim su miktarini azalticam yediklerimede dikkat edicem boyle artis olupda sonra normale donen var mi
Poyrazgenc Aysegulkinyas hamur iainden ekmekten uzak dur duzwliyo bnimde oyleydi hwcti ozellikle tatli yeme ise yariycaktir emin ol
tugceserdar123 Aynı şey bende de var canım korkmana gerek yok ben suyu aldırmadım riskli olduğunu duydum şu an 36 haftalım Allah'ın izniyle doğumu bekliyorum detaylı ultrason çektirdi mi sen
Aysegulkinyas tugceserdar123 evet canim carsamba cektirdim orda cikti bugunde doktoruma gittim insallah duzene girer
Badesmom İçtiğin suyla alakası yok normal litreyitüketmeye devam et. Meyveyi kıs ve diyet yap. Benim bunlara uydum bir haftada düzeldi
Aysegulkinyas Badesmom genel butun meyveler mi canim belli basli meyveler mi tatliyi ekmegi falan kesicem
Aysegulkinyas Badesmom doktorum dedi suyu azalt diye gunde 2 ic yeter dedi ben 3 bazsn 3.5 da iciyodum ama bu benim gebe kalmadan onceki aliskanligimdi