Sedamutluu Merhaba gebeliğimin en başından beri aşırı WC gidiyorum geceleri bu yüzden uykusuz kalıyorum saat başı gidiyorum daha 22 . Haftalık gebeyim cok erken değil mi genelde son aylarda daha coj wc gidilirmiş.
Selim_Alparslan Sedamutluu bende 22+2 haftaligim canım benim idrarda bakteri varmış cok sayıda igne vs vuruldum ama geçmedi bugün tekrar tahlil verdim. Hiç belirtim yoktu sadece sık idrar çıkmadan başka bence tahlil verin
Nibozog Sedamutluu canım 5. Haftamdan beri aşırı tuvalete çıkıyorum. Gece asla uyanmayan ben en az 2 kez çıkıyorum uykular mahvoldu 😁 şu an 12 haftalık
Halim Sedamutluu ikinci hamileliğim ikisindede en başından sonuna kadar yarım saat 40 dakıkada bir tuvaletteyim 🤣 bi sorun da yok yani ikisindede sıklıkla tuvalete çıkıyorum diye şüphelenip test yapmıstım yani öyle söyliyim Bence korkulcak bir durum yok her hamılelık aynı olmuyor çünkü ben baştan sona hep öyleydim ikinci şuan yine öyleyim
5_erkek_annesi Sedamutluu 6 haftadan beri 10 dakikada bir gidiyorum 😂28 haftadayım aynı herkeste bir olmuyor diğer gebeliklerimde son aylarda gidiyordum bunda başından beri gidiyorum
Sedamutluu Selim_Alparslan merhaba gecmiş olsun idrara gecen hafta bakıldı temiz cıktı doktor kese büyüyor baskı yapıyor normal dedi
mmedinestlms Sedamutluu ilk iki gebeliğimde ilk 3 ay gidiyordum sonra sakinlemiştim bu gebeliğimde 2.3 ayına girdik geceleri tuvalete kalmak yüzün’den uykularım harap oldu her hamilelik farklı enfeksiyona da bakıldı bir şey yok
mmedinestlms Sedamutluu benimki normalde herkesin farklı olabilir için rahat etmesi açısından istersen bi idrar testi ver
FtmaGlr Sedamutluu Herkesin farklı olabiliyor ben haftanın 6 günü yürüyüş yapıyorum ve benim de 23-24 haftaları başlamıştı sürekli wc arıyordum