buse2507 İçim içime sığmıyor kızlar😍 Bugün kontrolüm vardı 17+1 cinsiyetimizi öğrendik bir oğlum oluyor💙💙 Cinsiyeti bilenler @Nurellaaaaaaa1212 @Elamomy 🥳🥳
Juniorr buse2507 sağlıkla doğup büyüsün 😊 bende 17+1 de öğrendim erkek dediler yanılma olmaz diyorlar ama yine de emin olamıyorum
reyhan03K buse2507 ayy canım gozun aydın bende Perşembe günü öğreneceğim geçen hafta yoktu başhekim olduğu için toplantıya gitmiş bu hafta öğreneceğiz darısı başıma inşallah dua et🤲♥️
Merve8155 buse2507 gozun aydin canim ikiside bana erkek demisti bende persembe ogrencem insallah darisi basima🙃
buse2507 Juniorr Hayırlı uğurlu olsun kuzum🥰 bu haftalarda pek yanılma olmuyor ya ben kesin mi dedim kesin dedi😁😁
Gencanne_2 14+5 tek bir prenses beklediğimi öğrendim bugünde teyit ettik hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥹🌸
Damla7549 Gözün aydın canım bende 11 hafta oldum bugun heyecanla 12. haftamı bekliyorum cinsiyet ögrenmek için inşallah hemen görürüm neden böyle geç ögrendin 12.haftada ogrenilmiyor mu ben kızımı 12.haftada ogrenmiştim
buse2507 Damla7549 Kuzum 12. Haftada gittik arkası dönüktü doktorum da zaten erken bir hafta dedi, 14. Haftada gittim yine arkası dönüktü kısmet bugüneymiş🥰