Fatmagul38 Mide yanması sıkıntısı olanlar yardım edebilirler mi?geçmesi için ne yapabilirim bide neden böyle oluyor yediklerimizle mi alakalı
esractn Fatmagul38 19.haftamdayım bendede başladı aşırı şekilde 🙄😒 Sabah paylaşım yaptım ama önerisi olan çıkmadı belki burda yazan olur inşallah 🤲🏻😏
AsliDila Fatmagul38 sadece yediginle alakali degil ama etkisi var doktor bana renni ve gaviskon verdi ikisinden birinu gunde 4 kereye kadar kullanabilirmissin ama yinede doktoruna sor bana cok faydasi olmustu.
Aysegolcuk Fatmagul38 kaç haftalıksın canım anneme dedim midem çok yanıyor diye diyor ki bebeğin saçı uzadığı için yanıyormuş ama yediklerden dolayı yanabilir soğuk süt içiyorum faydasını görüyorum
Mayasey Benim yediklerimle alakalı oluyor ama sizi bilemiyorum. Soğuk süt geçiriyor. Yudum yudum içmek kaydıyla
Fatmagul38 Mayasey acıda yemiyorum ama sanki ates var gibi oluyor bide uzun suruyor soda falanda kâr etmiyor tesekkur ederim süt icerim insallah gecer
Fatmagul38 esractn bebek saçlanıyor ondan oluyor diyolar ama herkes yasamiyomus bu sorunu.bende 20 haftalik oldum iki haftadr var insallah gecer tez zamanda
Fatmagul38 Mayasey ben neden oldugunu kestiremedim bir turlu.tam bulantilar bitti derken bide bu yanma cıktı.sikayet degilde bu gunumuzede şükür
Fatmagul38 Aysegolcuk 20+2 banada oyle soylediler bir arkadasta sut iciyormus sutu sicak iciyordum soguk iceyim artik bende cok tesekkur ederim☺
Burcualiasaf Fatmagul38 sadece yediklerimizle alakali degil artik buyudukleri icin mideye baski yapiyolar🤗 doktorum bana rennie verdi onu icebiliyorum biraz idare ediyo ama tekrar basliyo mecburen sabredicez🙊
Fatmagul38 Burcualiasaf sabretmekten başka caremizde yok 😊rabbim emeklerimizi zai etmesin insallah hayirla kucagimiza aliriz😊
Ecrinefe Ben 2. Ayımdan beri omeprol diye bi ilaç kullanıyorum mide için doktorum tavsiye etmişti çok şükür çok iyi geliyo içmeyi unuttuğun zaman oluyo inanin akşama kadar midem çok kötü oluyo aklıma gelir gelmez hemen içiyorum
istkizannesi Fatmagul38 canım benim mütemadiyen her gün aynı saatlerde cayır cayır yanıyor. Bugün artık gaviscon u kafama diktim valla. Öyle bi yanmak yani🤷🏽♀️