Huzurmutluluksevgi Gunaydin guzel anneler anne adaylari 🥰 19 haftalik hamileyim ikinci gebeligim gobegim biraz buyudu ama alt tarafa dogru asagiya dogru normal midir birde hareketleri kacinci haftada hissettiniz
Gizemnurr3 Huzurmutluluksevgi benim ilk gebeliğim ben 19 20 arası hissettim göbeğim de 23 gibi falan çıktı şuan 30 olduk 2 hafta sonra artık nstye bağlanıcaz
ddefnos Huzurmutluluksevgi 20.haftadayim hareketleri bayadir hissediyorum ama karnım bu hafta artık disardan anlasilacak kadar çıktı kıyafetlerde sorun yaşamaya başladım ama şimdiki hamilelegim kız böyle göbek gibi geniş duruyor oğlumda top gibi küçücük karnım vardı
Selim_Alparslan Huzurmutluluksevgi iki gebeligimde de 20. Haftada net şekilde hissettim canım. 22+2 haftaligiz benimde karnım aşağıda bence sıkıntı yok
hayalperest2310 Huzurmutluluksevgi kızımda karnım hep yukardaydı bunda asagıda ve orda büyüdüğü için kızımda giydiğim şeyler bana olmuyor şimdiden 20 haftalığım bende asagıda olması hareketlerimi de kısıtlıyor rahat rahat oturamıyorsun bile
Huzurmutluluksevgi ddefnos ddefnos saglikla kucaginiza alin insallah ☺️ ilk hamileligimde oglumda karnim 6 aydan sonra cikmaha baslamisti resmen ama simdi 5 ayligiz hemen cikti 😁 hareketleride daha hissedemedim normal midir ki
ddefnos Huzurmutluluksevgi normal olabilir bi sürü sebebi var ultrasonda her şey yolundaysa göbek yağına bağlı değişiyor ya da kordon önde bebek arkada olabilir ya da tamamen çok sakin bi bebek olduğu icin oluyor