Bir1kelebek ignur ayyy hamilesin🥹😍😍😍 o kadar çok istiyorum ki başkasının haberni alınca gözlerim doluyo 😭
Esmakeskin ignur benim bu 3. Gebeliğim .ilkinde iğne kullanmadım 2. De kullandığım helde kaybettim . Benim düşük olmuyor Bebeklerin kalbi duruyor ben doktor kontrolüne gittiğimde öğreniyorum herhangibir kanama görmüyorum yani . Araştırıldım dozumum düşük kaldığı söylendi daha yüksek doz kullanıyorum şuan
ignur Esmakeskin evet benim de aynı senin gibi oldu ilk gebelik belirtisiz gidince ogrendim, 2 gen heterozigot sizin kac gen ? Saglikla dogsun insallah🥰
Esmakeskin ignur benim 4 genim heterozigot . Doktorlar hafif pıhtılaşma önemli değil dediler başta ama hamilelikte benimki sanırım artıyor sıkıntı oluyor . Yarın kese görmeye gidicem inşallah Aminnn inşallah bu sefer sıkıntısız bir şekilde kucağımıza alalım 💝
Mehlika_ ignur ay kızlar bu testleri nerden yaptırıyoruz ? Bende merak ediyorum pıhtılaşma var mı yok mu dşye henüz yeni gebe kaldım
Papatyam--01 Hanımlsr bır genım homozigot varyant yazıyor ne anlama geliyor sulandırıcı kullanmam mı gerekiyor