yagmurcoskun Ezgi3545 ben 10. Haftada kan verdim ve %8 oranında kanda bebeğin DNA’sı bulunmuştu. Yeterli oldu. Eurofins şirketinin
fndd Ezgi3545 12. Haftamda verdim eurofinshe cinsiyeti öğrenmiştim direkt ideal haftalar o haftalae demişti doktorumuz
Sevinc44 Elifmustafab ikili tarama uclu taramanın yerine direkt annenin kanindan bebekteki genetik hastalıklara bakiliyor. Ekstra olarak cinsiyet de ogrenebiliyorsunuz.
RahimeMiray ssnur Kizimi 12 haftalıkken ogrendim Suan 20+4 haftalik hamileyim 17 haftalikken erkek olduğunu öğrendim insallah hepimiz saglicakla kucagimiza alalım 🌺
mardine474 3nmber 13. Haftada gerçekten belli oluyormu cok erken degılmı yanılma payı olur dıye endişe duyarım ben heralde😅
3nmber mardine474 valla ilk 13 haftalıkken söyledi 14.haftada kontrolde yine kız dedi 20 de tekrar sordum kız dedi ama benim içimdeki his öyle demiyo detaylıya girince inanıcam sanırım haftaya randevum 23 oluyoruz bakalım
Muhammederva Haftada kontrole gittiğimde %90 erkek dedi doktorum ense kalınlığı için doopler ultrasona girdim 14. Haftada net erkek dedi ordaki uzman 16. Haftada kendi doktorum net erkek dedi
Zehraax Selim_Alparslan ilkinde 13. haftada oğlumu öğrenmiştim şimdi de 15. haftada kızımı öğrendik🫶🏻
ipek63yldz_ ssnur Oğlumu 11-12 hafta aralığında öğrenmiştim net bir şekilde erkek söyledi ❤️ Şimdi ikinci gebelik 11+3 de gittim %80 kız dedi 15 haftalıkken yine kız dedi erkege benzemiyor pipi faln yok dedi dahada gitmedik tam net demedi yani 🤭😂