Zehraax ssnur 12. Haftada tahminim var ama net olmadan söylemeyeyim demişti sonrasında 15. haftada öğrendik kızımızı💕
annesininincitanesi ssnur 11.haftada kan verdim 12.haftada sonuç çıktı fetal dna ile öğrendik kızımızı 💓
Zehraax Selim_Alparslan ilkinde 13. haftada oğlumu öğrenmiştim şimdi de 15. haftada kızımı öğrendik🫶🏻
Deniiibayyy ssnur 11+6 da ultrason ile öğrendim. Doktor söylemeden önce gördüm o kadar netti 😬✨ erkek ✨
Duygu351 ssnur 16. Haftada söyledi devlet oglumu. Kızımda 11+4 de kıza benziyor demişti özel , kız oldu 🙂↕️
a-koroglu Birhayalimvr biz 14bine yaptırdık evimizden gelip kan aldılar sonra o kan fransa’ya gitti özel tüplerde gönderiyorlar 10 güne sonucumuz çıktı eurofins firmasına yaptırdık yapan baska firmalarda var isterseniz
a-koroglu Ezgi3545 fetal dnada cinsiyette yanılma payı olamaz direkt genlere bakıyorlar bebek xy yada xx kromozomu birleşerek oluşuyor zaten eğer yanılma varsa o firmaya güvenme canım
RadyoaktifMom ssnur 9.haftamda doktorum yüksek ihtimal dedi 12.haftam da detaylı da doktor %90 dedi şimdi genetik geldi orda %100 kız çıktı ☺️☺️🌸 hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım 🙏🏽💕
a-koroglu Ezgi3545 o başka bir şey canım olabiliyor anne kanına bebeğin dnası yeteri kadar geçmemişse tekrar kan alırlar biz 10. haftada yaptırdık ama öyle bir sorun yaşamadık
Sdnrkrc08 ssnur tam 6.ayda öğrendim🤣bizim kız baya sakladı kendini yaklaşık 20 gündür cinsiyetini biliyoruz😁