seda_ay Arkadaşlar geçen kazandigimiz çekiliş hakkında sadece bilgileri attik ve yedeklere gectimi yada ne durumda hiç bilgi almadık bilgi sahibi olan varmı hani birden kargo gelir bu sefer evde olmayız geri gider
Herseydenbiktim seda_ay Ne zaman gelir belli değilmiş öyle yazılmıştı. Bence bir sıkıntı olsa dönerlerdi🎀
NoName_ seda_ay asıllardan bilgi göndermeyen olursa yedekler beklenecekti sonra çantalar uni babye gönderilecek uni baby paketleyip bizlere gönderecekti onlar ne zaman gönderir bilemiyoruz yazmışlardı
seda_ay NoName_ yedeklere gecildimi yada çantaları uni babye gönderdik yada gonderemedik vs bilgide verilmedi ki o sohbette kilitlenmiş ordan biseyde yazılmıyor
seda_ay @Herseydenbiktim @NoName_ @ilayda_2309 arkadaşlar hala ürünler gelmedi Allah aşkına o grupta kitlenmis yazılmıyor ne zaman ürünler gelicek bebekler doguncami
NoName_ seda_ay deterjan gelicek diye almadım bebişin kıyafetlerini yıkayacağım😅yani bayramdan sonra eksik ürün üretime geçilecek ondak sonra kargoya verilecek denilmişti üretimmi bitmedi nedir bilemiyorumki🤭
Herseydenbiktim seda_ay İlgili kişilere sor istersen canım bizlerde bilmiyoruz ondan daha iyi bilirler💖
Weenie Kızlar yeni bi çekiliş var her girdiğimde hak kazandınız dıo o nedir bilen var mııı 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ ne çekilişi katılmak için ne yapmamız gerekir