melosunbebikosu Kızlar bu postu tüm serklajlı hamileler için yazıyorum umut olsun diye çünkü ben de böyle pozitif hikayeler okuyunca mutlu oluyordum. Zor bir gebelik geçirdim 20+4 te acil serklaj olmak zorunda kaldım açıklığım ve rahim ağzı kısalığım vardı. Ondan sonra hayat benim için durdu sanki L koltuk ve lavabo arasında yaşadım diyebilirim bu süreçte annem çok destek oldu yemeğimi vs o yaptı temizlik yapamadım yeri geldi banyoya çok sık girmemeye ayakta pek kalmamaya çalıştım tabi bunun yanında progestan düzenli kullandım. Belli bir haftaya kadar endol kullandım. İdrar yolu enfeksiyonu olduğum için dikiş kaynaklı sık sık antibiyotik kullandım. Duygusal açıdan da çok zor tabi sürekli bir kaybetme korkusu ile yaşıyorsunuz evde yattığımız içinde haliyle kuruyoruz aman şöyle mi olacak böyle mi olacak falan filan derken 37 haftalık oldum dikişlerim alındı ondan sonra kendimi normal bir hamile gibi hissetmeye başladım gezdim dolaştım 40 haftalık olunca baş pelvis uygunsuzluğu sebebiyle sezaryene alındım. Kucağıma alınca oğlumu sanki hiç hamileliğim boyunca sıkıntı çekmemiş gibiydim sezaryenimde güzel geçti her şey pozitifti çok güzeldi benim için elhamdülillah bu satırları şuan oğlum kucağımdayken yazıyorum şükürler olsun. Allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıkla sıhhatle huzurla inşallah 🙏🏻 burada Serklaj yolculuğu yapan tüm kızlarıma selam olsun her şey çok güzel olacak buna inanın yolun sonu ışıklı 💕
Srfblt melosunbebikosu ne güzel anlatmışsınız bizede umut oluyor böyle, Rabbim inşallah aynı sevinçle bizede tekrar buraya sizin gibi umut olmayı, moral vermeyi nasip etsin, kucağımıza alalım inşallah sağlıklı, sıhhatli 🤲🏻🤲🏻🤲🏻😇😇
Eylul41 melosunbebikosu hatırlıyorum seni sağlıkla almışsın yavrucugunu kucağına. Bende serklajla 5 ayı evde devirdim o tehlikeyi ancak yaşayan bilir. Bende bebeğimi 36+4 de aldım kucağıma çok şükür. Darısı bütğn herkesin başına😊
Srfblt melosunbebikosu serklajdan sonra rahim ağzı kısalığınız devam etti mi sabit mi kaldı ölçünüz ya da uzama oldu mu ?
Tucci melosunbebikosu O kadar iyi geldi ki bana anlattıklarınız 🥲🌸 Ben de serklaj olalım 1 hafta oldu dün kontrolüm vardı hunileşmem düzelmiş fakat kısalık biraz devam ediyor dedi doktorum.Oturarak iş yapabilirsin sürekli yatmanı istemiyorum psikolojiini de sağlam tutmamız gerekiyor dedi normalde çalışıyordum fakat heyet raporu verdi doktorum 32.haftaya kadar şuan 22+5 im bebeğim iyi çok şükür 🙌🏽 3 gün hastanede yattım ve hastanede yattığımdan beri hareketlerini daha güçlü hissediyorum resmen ben burdayım annecim diyor 🥲🥲💕 enfeksiyon olmaması lazım,kabız olmamam lazım..Bol bol su içmem lazım..Ayakta çok kalmamam lazım kendimi yormamam lazım ve ağır işler yapmamam lazım..Kısa mesafeli yolculuklar yapabilirsin deniz kenarına gidip güzelce bi hava alabilirsin dedi doktorum 🥹😌 Çok şükür çok korkmuştum bişey olacak diye ama önlemi aldık tedbirimizi elden bırakmayalım dedi doktorum bakalım zaman nasıl ilerleyecek..Hala korkularım var ama inşallah bende sizin gibi sağklıkla oğlumu kucağıma alırım..Benim de bu sürecimi görüp okuyan annelerimden dua isterim 🤲🏾 Herkese sağlıklı mutlu güzel günler diliyorum Anne olabilmek dünyanın en güzel duygusu 🌸
Hlya1993- Bende serklajlıyım ve hem fiziki hem psikolojik olarak zor bir süreç ☹️ sizin adınıza çok mutlu oldum. Tüm annelerin tek isteği evladına sağlıkla kavuşmak🙏
melosunbebikosu Hlya1993- inşallah siz de sağlıkla kavuşursunuz evladınıza 🤲🏻❤️ evet sürecimiz zorlu Rabbim yardımcımız olsun
melosunbebikosu Srfblt uzama oldu sonra tekrar kısaldı bi süre sabit kaldı ama doktorum ölçüm söylemekten ziyade sadece dikişin güzel rahim ağzında bir açılma yok diyordu her muayenede
melosunbebikosu Tucci çok sevindimmm inşallah hızlıca güzelce ilerlesin süreciniz sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım 🤲🏻❤️