Beyzanur12 Büyükçekmece taraflarında oturuyorum. 13 haftalık gebeyim henüz özele hiç gitmedim ama araştırıp gitmek istiyorum. Önerebileceğiniz, çok da uçuk rakam olmayan özeller var mı hanımlar ?
Zeynep9120 Beyzanur12 medipol esenler nihan ilhan tavsiye ederm sezaryan 28,500₺ odedk muayenesi 1800₺ ıdı heralde onu tam hatrlayamadm
cylnmy Beyzanur12 beylikdüzü medicana öneririm. Biraz pahalı zorlanıyorum ama o kadar hstane dolaştım ve memnun kalmadım ki noluyorsa olsun dedim kendi yeme içmemden kıstım. Randevular 3600 tl. Son haftalarda nst ekstra 1600 tl. Sezeryan 80 normal 70 bin tl. Doktorların hepsi çok iyi. Hastane temiz.
GizemHamza34 Beyzanur12 Beylikdüzü kolana gidiyorum doktorum burcu Betül kazdal gümüş önceden Medilife hastanesindeydi 2 yıldır gidiyorum çok memnunum muayenesi 2.500₺ zorunlu sezeryan olucam 34.000₺ güncel fiyat
Beyzanur12 cylnmy hangi doktora gidiyorsunuz acaba. Medicana çok duyuyorum çok pahalı ama çok da övülüyor
Tefu cylnmy 1600 tl Nst mi!! Herşey okey ama bu çok fazla İstanbul dan doğuya geldik doğu görevindeyim Nst ye 100 tl ödüyorum 😂 1600 lük ne yapılabilir Nst de ki… Soygunculuk resmen
gezentianne Bus-94 Biruni’de muayeneye 2500 vereceğinize özel muayenehane Gürkan Ağralı’nın kliniğe 2 bin verim cihazı cok kaliteli ve her muayenesi detaylı ultrason tadındaa hem de snlaşmalı 3 hastanesinden biri Biruni normal 40 sezaryen 50 bin Acıbadem atakent 70-80 bim İstanbul Hospital 30-40 bin 🫠
Haticemre21 Beyzanur12 Gaziosmanpaşa Avrasya hastanesine gidiyorum çok memnunm doktorumdan. Bu ikinci doğumum olcak. Muayne 2100 doğum şuan normal 39 bin sezeryan 45
GizemHamza34 Baharkle daha uygundur diye düşünüyorum zorunlu sezeryan olduğu için direk o fiyatı aldım
Baharkle GizemHamza34 yenimi fiyat aldınız acaba yani şimdide geçerlimiidr ? Doktorunuzdan memnun musunuz Bnde nerde doğum yapacağıma karar veremedim
GizemHamza34 Baharkle evet geçen hafta aldım ağustos da doğumum olacak hatta eğer zam gelirse ne olacak dedim takipli hasta olduğunuz için zam sizi etkilemeyecek dediler. Ben burcu hocamdan çok memnunum bilgi verişi ilgisi riskli olduğum için devlet hastanesindeki perinatolog arkadaşına yönlendirdi randevu almadan filan muayene oldum benim beklentilerimi karşılıyor iş telefonundan önemli olan şeyleri sorduğumda mesaj atıp bilgi veriyor
Baharkle GizemHamza34 cevap verdiğiniz için teşekkür ederim,bnmde Eylül görünüyor doğum bakalım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏
cylnmy Tefu valla o kadar haklısınız ki. 33.haftamdan beri nstye giriyorum şu an 37.haftadayım. 1 aydır canım çıktı. Sona geldiğim için değiştiremiyorum da… bugun son artık allahın izniyle
Tefu cylnmy Gerçekten çok fazlaymış tahlil tetkik değil yani sonuçta Neyse çok şükür son diyorsunuz Hayırlı doğumlarımız olsun 37 yim ben de 😊