Sendenbanakalan Soruyu bile düşünmedim heycandan kızlar bir düşügüm var eger olursa bu cok mutlu olucam bat 23-24 şuan erken gebelik testi yaptım DAys doctor https://imageupload.app/i/b082287305502b28a77e İnşallah dogru yüklemişimdir burdan resim koyamadım googleden koydum
Momcrn Sendenbanakalan canım bi kaç gün bekle tekrar bi test yap bu bazen yanıltıyor hemen kan verme 2 gün bekle tekrar bi test yap aynı çıkarsa o zaman ver
Sendenbanakalan Serone kanı ne zmn vereyim bu arada bat gecmediya bekleymmi ? Birde bu test güvenilrmi gerci belrtilerde var
Bebegimgeliyor10 Sendenbanakalan cnaim testi bilmiyorum ama yarın yine tekrarlar koyulasmasini izle ondan sonra kan ver simfiden hayırlı olsun 💞
Gulsahparla Testte çizgi var ama mor kapaklı çok testte yanılma gördüm bizzat da yaşadım farklı marka varsa onu da dene yada direk kan vermeni öneririm inşallah istediğin gibi olur 🩷
Sendenbanakalan Momcrn aynşuan geldim belrtiler bi gidip geliyor şuan midem karışıyor belki pskljik bilmiyorum yinede veriyim negatif cıkarsa günüm gecerse yine veririm eve gecrken bi test daha alacagım 😂
Sendenbanakalan Momcrn negatif cıktı sonuc 🥺 bat gecmediya gecmiş olsa pozitif olurmu yoksa olsa çıkarmıydı böyle olasılık varmı
Momcrn Sendenbanakalan benim ilk gebeliğimde regl günüme 3 gün vardı aşırı silik çizgiyle öğrendim kan verdim 2 haftalık çok yeniydi gönlünce olsun herşey
Sendenbanakalan babymom2026 vericem geldim baklm inşallah dogrudur ay araştırdım bu test yanıltıyomuş