Mariam1 Oğlum 2 yaşında Dün piknikte gitik ve orda pembe pamuk şeker yedi ondan olmuş olabilir mi yoksa başka bişey mi her zaman gibi su içiyor zaten ?
Cerenimoow Mariam1 pembe idrar Pamuk şekerinden olacağını düşünmüyorum idrar yolu enfeksiyonu geldi direk aklıma doktora götürmekte fayda var geçmiş olsum
Birbenbirbebek Mariam1 büyük ihtimalle canım . Mavi pamuk şeker yemişti kakası mavi olmustu resmen bizimkinin de 🥺 bak bakalım tekrar ediyor mu ? Bir de agrı sızı var mı bir elle 🥹
Seyda-06 Mariam1 bende pancarlı zeytin yemiştim idrarım kırmızı turuncu bişey olmuştu büyük ihtimalle boyadan dolayı öyle olmuştur ertesi güne düzelmezse götür
staRmama Mariam1 bence pamuk şekerden değildir kuzum çünkü idrarın değil kakasının rengi değişirdi öyle olsa. Doktora gidin mutlaka
Mariam1 Cerenimoow 2 çüçükla zor ama meşbur gideceğim yakın hastaniyede bı kere yedi bişe olmadı anlamadım gitti ya
Mariam1 Birbenbirbebek ondan da olabilir evet ama korktum bilemedin ki yende doktora götürürüm ama bez taktı için biraz işim Zor orda beklemek zorundayız
Daisyy000 Mariam1 Yediği şeyler etki ediyor. Pancar yedirdiğim gün oğlumda pembe idrar yapıyor. Hem kakasi hem idrarinda renk değişiyor