Mucizem2131 Cambardak__ aynen insaAllah çünkü o zaman herşey daha net olur 7 haftalık olmuş olucaz hayirlisiyla
Mucizem2131 Cambardak__ midem bulanıyor uykum gelirdi gün içinde bugün ilk defa uyuyabildim artık belirtiler başlıyor maşallah sende durumlar nasıl bunlar o kadar güzel şeyler ki
Cambardak__ Mucizem2131 benim kasık batmaları arttı sadece ve kendimi biraz halsiz hissediyorum onun dışında bi belirtim yok henüz
koza08 Cambardak__ çok şiddetli olmadığı sürece normal tabi canım. Sen gene de kendini çok yormadan dinlen.
Cambardak__ koza08 yok cok şiddetli degil diğer günlerle ayni şiddette ama daha sık olmaya başladı gun içinde umarım iyiye işarettir 🙏
koza08 Cambardak__ hiç kendini korkutup stres yapma. Bebiş yerleşiyor tabi ki çok normal. Doktora yarın gidiyorsun değil mi?
Cambardak__ Mucizem2131 inşallah öyledir önceden düşüklerim olduğu için simdi en ufak bir şeyde korkuyorum
Cambardak__ Mucizem2131 bende aynıyım sürekli evhamliyim dün kan sonucundan sonra eşim bile tam sevinemedi hep bi korku var icinde anca pazartesi kan degeri guzel artmissa ikna olcak inşallah hepsi vesvesedir ve güzel sonuçlar alırız 🤲
Mucizem2131 Cambardak__ benimde bugün durgunluk var sanki kaşık ağrım geçti göğüs ağrım durgunlasti normal mi acaba
koza08 Cambardak__ benim de yarın var doktor kontrolüm. Ense kalınlığını ölçecek. Güzel haberlerle dönelim inşallah.
Cambardak__ Mucizem2131 bende dün kasık ağrısı biraz fazlaydı hemen panik yaptım ama bugün daha normalim 😔 vallahi zormuş ya
koza08 Mucizem2131 daha sizin de yeni değil mi gebelik. Belirtiler bazen hiç olmayabiliyor. Düşünüp dert etmeyin hiç.
Mucizem2131 koza08 ağladım sırf bu yüzden evet çok yeni transfer günü dahil 8. gün 49 çıktı 10. gün de 129 cuma günü verdim en son kan işte . bugün belirtilerin azalıp durgunlasti sadece adet olacak gibi ağrım var göğüslerim açtırdı ama şuan pek acimiyor
koza08 Mucizem2131 hiç ağlayıp zehir etmeyin kendinize bu süreci. Çok zor oluyor beklemesi insan sürekli endişeleniyor ama belirtiler zaten ilk haftalarda pek olmuyor. Çok şiddetli kasık ağrısı ve kanama yoksa endişe etmeyin hiç.