34.haftamdayım. istanbulda yasıyorum izmitliyim annemde dogum yapmak istedim Bugune kadar 3 kere hastalandım dogal olarak dr sorma ihtiyacı hissediyorum onun dısında da extra sordugum bişey asla olmadı ama sureklı ne biliyim ben diye cevap vermesi ve bu tarzı davranışları oldu bizi çok huzursuz etti en son hele çok korktum çok öksürüyordum çocuk assagılanmıs gibi hissettim ne biliyim ben dedi yine git orda nst falan ceksınler dedi. Ciddiyim ses kaydı bile var inanmadı kimse annem abim falan dinlettim yani. Ve farkettim ki eşimleyken çok iyi ben tek gittiğimde denk mi geldi bilmiyorum hep çok ters, modu yok falan. 100kere dogurmadım ilk doğumum muhtemelen de tekrar 2. Çocuk da düşünmüyorum herkes cocugu için kendi için en iyisini ister ama bu konuda en iyisi olmasına cidden gerek yok ulaşılabilir olması ve senın yanında olduğunu hissettirmesi cok daha önemli hepsi eğitimli tecrübeli doktorlar zaten bunu farkettim ve Arzu hanım cok ilgili gittim bu arada uzaktan bile beni yönlendiriyo tahlıl istedi mesela tekrar idrarda enfeksiyon gördü gelmene gerek yok yorulma orda kültür aldırıp bana tekrar yolla dedi. Max 1-2 saat içinde de dönüş sağlıyo yazılana edilene. Nuri beye 3 hafta once nuri bey bir daha ne zaman geleyim yazdım 3 haftadır cevap vericek ve ben bu doktora takipliyim yani hani beni 7 haftadır görmedi. Yazdıgımı görmedi diyelim Arayıp yazıp da sormadı gelmedin hayırdır diye falan. Böyle yani