sevilerat Merhaba anneler bugün 35+3 ile kontrole gittim. Bebeğin kilosu 2400 dedi ve geriden geliyor. Sizler ne durumdasınız neler yapabilirim bu süreçte
Dnurklc sevilerat Ben de perşembe 35+3 tüm. Bebeğimin kilosu 2500 idi. Doktorum normal dedi. Benim rahimden bebeğe giden uterin arterde daralma çıkmıştı ondan dolayı ilk ecopirin içtim 34. Haftadan beri oksapar kullanıyorum. Kilosunun geriden geldiğini doktorunuz mu söyledi ?
monica50 sevilerat benimki geçen hafta 35+2′de 2500 gram çıktı doktorum gayet normal ve iyi olduğunu söyledi
sevilerat Evet doktor söyledi. Ben gebeliğimi öğrendiğimden beri malesef çok ağrılı geçiyor vücudum artık kaldırmıyor bayramdan önce aldırmayı istiyordum fakat bebek kilosundan dolayı pek olumlu bakmadı ama benim için bir gün bile çok önemli
Dnurklc sevilerat Allah yardımcımız olsun. Benim doktorum da kiloya normal dedi. Yani internetten araştırıyorum ben de kiloya kafayı takmış vaziyetteyim ve haftamıza göre normal gözüküyor
Duygu2829995 sevilerat ben de 34+2 deyim 2155 dedi ya gelişimi geriden geliyor ne yapmak lazım acaba ?
bebek49 35 haftalik bebek kilosu 2.200 2.700 arasi olması gerekiyor bende 35.5 haftalık ama kilosunu ogrenemiyorum devlet hastanesine gidiyorum o benim doktor da hep o odaya denk geliyor kilo ölçümü yapmıyor pazartesi gunu gidecem bakalım ne diyecek