Mavissi Var gibi duruyor kan verin bence ya da erken gebelik testiyle tekrarlayın kaset test hemen net çizgi vermez
Pofidik123_ Mavissi bu ay tutmaz imkansız dediğim bi ay oldu ilişki yumurtlamadan 1 hafta önce falan oldu bi kaç kez bidaha olmadı tuttuysalar nasip çok şaşkınım mutluyum ama emin de değilim daha
Beyzanur_12 Merhabalar hayırlı geceler ✨ Golge seklınde ancak gorunuyor hemen cıktıysa ınsallah ardır🥰
Mavimsimavi Pofidik123_ merhaba bende konuyla ilgili araştırıyordum karşıma çıktınız bu ay benimde hiç umudum yok ama benzer bi durum var şuan hamilemisiniz bilmiyorum ama ben bugün yumurtladım ama en son korunmasız ilişkim 7 gün önceydi acaba tutma ihtimali var mı benimde yazınızı görünce acaba mı dedim
Seda0819 Bende 2 gün önce yaptım benimde bat 21 böyle silik çizgi çıktı 2 testimde de hemen gittim kan verdim ama sonuç 1.20 çıktı sizinki inşallah pozitiftir yarın sabahtan bi kan verin bence 🥰
Pofidik123_ Seda0819 belirtin varmı canım benim bi kaç gün önce ağzımda böyle metalik bi tat oldu dünden beri de ara ara başım dönüyo geçiyo bide göğüslerimde bi dolgunluk var
Pofidik123_ Seda0819 inşallah vardır seninde sürekli dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻
Seda0819 Pofidik123_ yani kan verdim ama 1.20 çıktı muhtemelen negatiftir 2. Çocuğu düşünüyoruz bizde rabbim herkese aratmadan versin inşallah
Pofidik123_ Seda0819 ya varya yapmıcaktım test çünkü diyorum ya hiç ümidim yoktu bu aydan öylesine bi yapıyım dedim
Pofidik123_ Seda0819 benim ilk gebeliğim 6 aylıkken sonlandırıldı kalp atışları durdu kaybettik 1 sene geçti üstünden tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum ama çocuk da çok istiyorum rabbim hayırlısını nasip etsin hep böyle dua ettim
babymom2026 Mavimsimavi canim bugun yumurtladiysan bugun iliski veya dün iliski olmaliydı olmasıysa zaten yumurta yarın atılır yani 7 gun önceki ilişkinin pek hayrı olmaz sanıyorum ama rabbim bilir tabiki