Zehrragumuss1002 Sena-cy00 evett çook çok güzel bir isim ama yakınlarımdan biri o ismi koyduğu için maalesef o ismi koyamıyorum. İnşallah kızınızın ismi gib hayatında da enn güzel şeyler karşısına çıkar🩷
Zehrragumuss1002 Buse1811 fikrin için çok teşekkürler yakınımız eğer kızım olursa bu ismi koyacağım dediği için maalesef bu ismi de elemek zorunda kaldım çok sağolun 🙏🏻
Zehrragumuss1002 İsim bulamayacak gibi hissediyorum çünkü ya yakınlarımız koyuyor ya da olursa bu ismi koyacağım diyor ve gerçekten bir isim seçmek bu kadar zor olucağını asla tahmin etmiyordum
a-z09 Zehrragumuss1002 benim kızımın ismi eflinnur eflinin anlamı cennete açılan kapı anlamına geliyormuş nuruda biz katık yani ikinci kızım olsa Elfida katacam oda Allah’a adanmışlık ve sadakat anlamını geliyor yani Eflin veya eflinnur yada elfida ikiside dini anlamı var eşim hafız olduğu için o bu isimleri söylemişti benimde hoşuma gitti
a-z09 ikra17 benim kızımın ismi eflin eflin anlamı cennete açılan kapı anlamına geliyormuş eşim hafız eşim söyledi ben de sevdiğim için kabul ettim
a-z09 yenigebeyim eflin ismi anlamın yanlış yazmış olabilir belki siz de yanlış araştırmışsınız eflin isminin anlamı cennete açılan kapı anlamına geliyor eşim hafız olduğu için eşim ve eşimin hocaları bu fikri verdi bize
avucundaopucuk Meyra- parıldayan ışık, yol gösteren demek Sara- prenses demek hemde hz. İbrahim’in karısının ismiymiş ikisi de Arapça bir isim ama sadece Sara ismi kuranda geçiyor.
Leilani Zehrragumuss1002 Sahabe isimleri hoşuma gidiyor benim. Hifa ismini öneririm. Hifâ hatunun hikayesini dinleyip etkilenmiştim bende. Onun dışında Afra da sahabe isimlerinden kulağa da hoş geliyor Mihcen de bir sahabemizin ismi
ginalinetti Kamer ismi hoşuma gidiyor eşimi ikna edebilseydim ben koyacaktım. Ay anlamına geliyor hatta Kamer suresi var Kur’anda. Şems de güneş demek o da farklı bir alternatif olabilir