Bebegim3444 Hndmomy bu markada yalanci pozitif hiç duymadım ki Benm güvendiğim test markası olduğu için sandece onu alıyordum.
Hndmomy anneoluyorum1212 Geçen ay Days Doctor testi de bende yalancı pozitif vermişti umarım bu da öyle olmaz
tugbaugur Hndmomy ben oğlumu bu testle öğrenmiştim😊 umarım pozitiftir, days doctor bende de yalancı pozitif verdi belirgin bi çizgiyle hem de, neye inanacağımızı şaşırdık
Hndmomy Siyahbeyaz_ Bat 19 mayıs gecikme daha yok aslında ama 2 gündür göğüslerimde hassasiyet vardı birde aşırı yorgunluk var, kan sulandırıcı kullanmam gerektiği için de bekleyemedim bugün yaptım yarında kan testi vereceğim
Mavipatik Hndmomy inşallah çiçeğimm 🫶🏻 Ay cok heyecanlandımmm haberdar et 🫠 Kendi öğrendiğim ana gittimm. Şimdi 2 aylık bebikomm inşallah herkese nasip olsunn 🫶🏻🌸💓
miniminisevgilim Hndmomy en güvenilir test bence ama tabi ki kana baktırmak en garantisi Rabbim gönlünüze göre versin 💘🌸🥰 Sadece 10 dk dan fazla beklememek gerekiyor ☺️
Hndmomy miniminisevgilim Amiin Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah. 🙏🏻 Evet ilk 3 dakika içerisinde çıktı benim de 🥹
Hndmomy Mavipatik İnanılmaz heyecanlıyıım bir bilseen 🥹Aralık ayında 7 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim kuzum rabbim kimseye yaşatmasın 🙏🏻 Mutlaka sonucu haber vereceğiim 🥰