Ervagulcan Kbrrsln7 ben ilk doğumum da çok şey denedim yaa ama fayda etmedi en son 40. Haftada kendiliğinden nisanım ve suyum geldi sonrası doğum zaten çok sıkıntıya girmeyin beklemedıgınız anda olur
rahatdur_evladim busra05_ Allah korusun kız sezeryan olmak asla istemiyorum Sadece suni kendi sancım dan biraz fazla şiddetli oluyor ondan istemiyorum insllah gerek kalmaz gerek görülürsede mecbur suni alacam
R-baby busra05_ Benimde aynı canımm ah sürekli doğum düşünmekten sinir stres oldum bakalım neler olacaklar cuma gününü heyecanla bekliyorummm
Haticemre21 busra05_ bizimde son 12 . 37. Haftadayım planlı sezeryan 2 Haziran’da ama daha erken olacak gibi 🤦 2. Gebelik hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah 🤲🌼
S221022 -Buse-_ benimde dizin gibi doktorlar 37-38 diyor iri çnki ama hesaplarım 35+3 neye göre hangi haftaya göre gidecem bilmiom
Knykz busra05_ 39+0 şafak 7 ama hiç ağrı sızı yok günde 1 kere kasık kasılması oluyor geri kayboluyo hemen çözemedim bu işi son zamanlar kendimi dinlemekten yoruldum gibi oldu ne olacaksa bir an önce hayırlısıyla olsa artık 🤭🤲🏻
Yetersavas busra05_ cumartesi günü sezeryan olacağım 38+2 de doğacak oğlum rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Beyzanur-_ Şafak 95 planlı sezeryan olucağım 39 haftada alırız dendi Allah nasip kısmet ederse inşallah 🌼
Muhammederva betullale kızımı 39.5 ta aldılar ama suyu bitmişti zorunlu sezeryan oldum oğlumu en son 39 da alıyoruz dedi doktorum ne kadar geç alınırsa o kadar iyi diyorlar sağlıkla gelsin bebeklerimiz
Beyhan0704 Mommybird Yok canım doktor iki hafta sonra gel dedi o zaman büyük ihtimalle artık bisey söyler söylemese bile ben sorucam ben siverek merkez de yaşıyorum Ama doğumumu Diyarbakır’da yapmayı düşünüyorum Allah nasip ederse kazasız belasız