Deletedmom_247 67sahra36 regli öncesi yaptığın testler yalancı pozitif vermiş. Yarın awox marka test al o doğruyu gösterir veya git kan ver zaten gecikmen varmış. Daha fazla test yapmana gerek yok. Aklında bulunsun artık bir çok test yalancı pozitif veriyor bu yüzden awox kullanabilirsin hiç yanlış sonuç verdiğini görmedim
67sahra36 Buda 1 saat önce yaptığım test sonucu, ben regliye 5 gün kala gebelik testi yaptım 3 tane üçüde çift verdi , sonra adetime 1-2 kala kan verdim beta 0 çıktı , 6 gün geciktim ve şimdide test yaptım 1 saat önce durum bu nabıcam ben
melo26 67sahra36 silik var gibi canım. Gecikmen olmuş zaten. Bu sırada ilişki yaşmaya devam ediyor musunuz?
Deletedmom_247 67sahra36 tamam o zaman gebesiniz yüksek ihtimalle yarın kontrole gidin kadın doğuma veya kan verin. Hayırlı olsun inşallah 🙏
ikra17 Deletedmom_247 bence kan versin beta yeni yükselmeye başlamışsa belli bi değere gelene kadar kese gözükmeyebiliyor ultrasonda göremeyince üzülebiliyoruz bu durumda bi kan versin artışına baksın biraz geçsin öyle gitsin bence @67sahra36 🌸
67sahra36 Ciciii adetten önce vermiştim sizce neden çıkmamıştır bilginiz varmı öneriniz yada teşekkür ederim
Ciciii 67sahra36 bir fikrim yok ama zaten burda da genelinde hep adetten önce negatif gecikmeden sonra pozitif oluyor canım zaten gecikmiş seninki iniallahhh doğrudur ve hamilesindir banada haber ver ❤️❤️❤️❤️