Pofidik123_ mor_menekse1 canım bizim buradaki eczanede awox yoktu bebe time diye bi erken test vardı arkadaşım onunla öğrenmişti o yüzden aldım yaptım onu
mavi123_ Ezgiiiisss bende görüyorum ama daha çok taze. Benimkide bugün böyle çıktı https://imageupload.app/i/92501c3f9e9bb1e6cfc1
Hilaysn mavi123_ çok uzun zamandır ilk defa bu kadar net bir kırmızı görüyorum okula yazdır bence canım hayırlı olsun :D
Ezgiiiisss Jenslyy1903 hem erken gebelik hem kaset test yaptım canım ikisinde de silik çizgi çıktı ama işte kanda negatif çıktı anlamadım bende
Sendenbanakalan Benimde sizle durum aynı daha günüme 3 gün var bklm nolucak bu testlerden gına geldi şikayet edin bnde edicem
Cokistersengelerbence @Ezgiiiisss canım benim de bu ay 3 test pozitif gösterdi ama reglim 2 gün önce bitti. Yani cidden güven olmuyor testlere. Hayırlısını isteyelim her zaman ♥️
babymom2026 Seyma0323 iki test yaptım silik ama kanda beta 0.100 cikti 🥹 bat 23 doktor erken gelmişsin her zaman adetin gecikmesini beklemelisin dedi
Seyma0323 babymom2026 inanirmisin ben hiç ömrümde kan testi yapmadım gebelik testi🫣 sadece normal evdeki testlerden yaptım. Gün geçtikçe tekrarladım çizgi koyulaşınca anladım
Bsyt Kızlar test konusunda en iyi marka prodoctor erken gebelik testi regle 6 gün kalaya kadar sonuç veriyor diğerlerinin hepsi sıkıntılı malesefki