ikra17 Ezgiiiisss canım keşke gribim ama gebelik şüphem var geciktim deseydin yaparlardı test ona göre tadavi verirlerdi sonuçta
TugceOrak Ezgiiiisss burda çok gördüm o markanın da yalancı pozitifini ama inşallah senin öyle değildir 😊 Hayırlısı olsun canım
Siyahbeyaz_ Ezgiiiisss nimo markası çok yalancı kuzum inanma kan versen daha iyi https://hizliresim.com/m5nhhlx bende yalancı verdi. Hatta nimo markası. İnşallah doğru sonuç alirsin🙏🏼
Hndmomy Pofidik123_ sizinle aynı duyguları yaşıyorum şuanda, ben de aralık ayında 7aylık hamileyken bebeğimi kaybettim şu an test yaptım silik çıktı. Umarım sağ salim kavuşuruz 🙏🏻
Ezgiiiisss Kızlar şimdi artimed kaset yaptım onda da hafif var nimoya güvenemedim kan sonucumda 1 saate çıkacak
TugceOrak Ezgiiiisss yavrum artımed zaten ayyuka çıkmış bi marka 🥹 Şimdi gördüm kan testini 🥹 İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olur ♥️
Ezgiiiisss Zuleyhadere25 canım kan 1 saate çıkacak nimo yalancı pozitif veriyor diye artimed kaset test yaptım fotoğraf yükleidm onda da var değil mi çizgi
Bulutlarda Ezgiiiisss var bence benim bundan daha belirsizdi sabah ilk idrarla yapmıştım daha sonra kan verdim beta10 çıktı
Bulutlarda Ezgiiiisss kan testi yaparsan etiketle muakkak valla erken öğrenmek de stres yapıyormuş cidden beraber bekleriz görünmelerini artık 🤭🤭🤭