Gzemmsvr Kızlar affedersiniz ama tuvalete çıktım küçük tuvaletimi yaptım tam kalkıp üstümü kapatırken küloduma yine geldi idrar neyse silip çıktım bu sefer biraz daha geldi pijamam da ıslandı ama aşırı değil sizce suyum mu geliyor idrar mi
gezentianne Gzemmsvr tutmaya calısın tutamadıgınızda sudur.su geldiyse de o kadarcık değildir sızmış olabilir. İlk hamileliğimde beni uykudan uyandırmıştı nerdeyse yarım kova su dökülmüştü ama doktoea gittiğimde daha bitmemiş sızmış demişti🙈🫠
Hasret18ayaz Gzemmsvr benim suyum bu şekilde sızıyor şuan aylardır ilk gebeligimde birden gelmişti ama bunda sızıntı şeklinde geliyor bence gidin amnisur yapsınlar
AylinYasinYagi Gzemmsvr ben 1 gün gitmedim hastaneye her saatte bi geldi az az çamaşırım ıslanıyordu. Acile gittim enfeksiyon dediler geri gönderdiler 1 gün sonra doğurdum
Gzemmsvr firstmama kız öyle deme şuan hiç hazır değilim 😄 son 20 günüm kaldı gösteriyor uygulama ama şimdi doğurmak için hazır hissetmiyorum sanki kendimi
Gzemmsvr Hasret18ayaz sızıntı şeklinde gelip bitiyor mu acaba yoksa sızıp sızıp sonra birden kalan su geliyor mu?
firstmama Gzemmsvr normal mi düşünüyorsun hemen hemen aynı dönemdeyiz buarada😅 bende su gelmedi ama garip bir bel ağrısı var uyutmuyor
Slasyyzc Aynısını yaşadım dün acile gittim bunun için su sızıntısı olmamış neyseki ama dikkat etmek lazım artık son haftalar riske atmayın derim ben çok kısa sürüyor zaten bakıyolar hemen
Bbk88 Slasyyzc mesela acile gittiniz doğuma alındınız diyelim doktorunuzu arıyorlar hemen geliyor muuu
Gzemmsvr Hasret18ayaz benimde geliyordu az az ama enfeksiyondan kaynaklıydi simdi iç çamaşırım ayrı pijamamda ıslanınca tedirgin oldum
Z13m Ya benimde ilk hamilelik konudan bağımsız olacak ama 37+6 karın ağrım çok bide aşırı sertleşmiş doğum sancısı anlatıyorlar ama onun gibi bı ağrı degil anlamdım
Gzemmsvr Z13m o bendede oluyor karnım sert arada belimde ağrıyor ve regl ağrısı gibi ağrı oluyor bide bikac gündür büyük tuvaletim geliyor çoğu doğum belirtisi var ama nst asla sancim çıkmıyor dun gittim doktora gayet iyi dedi hersey vücut kendini hazırlıyor herhalde