Merhaba hanımlar bundan 4 yıl önce ilk kızımı şu gelişi , gelişme geriliği vs gibi etkenler de 34. Haftada erken doğum yapmıştım . İkinci kızımda da benzer riskler vardı sıkı takip kontrol derken 36. Haftaya kadar geldik 38 haftalıkken sezeryan planlamıştık. Son kontrolümüz de cuma günü nst de sancı çıktı ben hissetmiyorum ama. Doktorum ultrason yaptı rahmimin çok incelediğini asla planan zamana kalmamız gerektiğini sabaha acil sezeryan dedi. Apar topar eve geldik son eksikleri hazırladık ve sabah 7.37 de doğuma alındım. Kızım 36+6 da 2600 gr doğdu şükür küvez ihtiyacı olmadı . Ameliyat sırasında doktorum bana eğilerek tek overlısınız dedi ilk başta şokla anlamadım ama tek yumurtaya sahipsiniz diğeri yok ameliyat mı geçirdiniz dedi. Bende hayır ama ilk kez duyuyorum defalarca kez doktorlara gittim daha 4 yıl önce sezeryan oldum be şuan öğreniyorum dedim. Doğuştan böyle bir olması çok az bir ihtimal. Bekarken defalarca usg yapıldı adet sancılarım için yine böyle bir şey denmedi. Bu nasıl olur hala aklım almıyor. Ailem önceki sezeryan doğumda yanlışlıkla vs mi zarar verildi acaba diye düşünüyorlar .