umutluanne7 Burnosunn_annesi Valla bende evlendim kaynanamdan gördüm 😆 aslında yengem de yapıyormuş ama aklım bi karış havada olunca farketmemişim 😆😆
Parinas Burnosunn_annesi çamaşır sodası + Arap sabunu bolca sıcak suda karıştırın leğen gibi bişeyde bekletin birkaç saat sonra makinede yıkayın. Kar beyaz olacak garanti ediyorum ☺️
Mrv342 Burnosunn_annesi perdeciler toz şeker öneriyor annem hep bulaşık tableti ya da parlatıcı önerir :)
Mrzbrvdr Burnosunn_annesi evet beyaz sirke , kornişe geçen kısımları da beyaz oluyor bir deneyin derim 💐
Esragungor34 Burnosunn_annesi ben içine beyaz sabun koyuyorum çeyrek biraz da tursil bembeyaz oluyor çok güzel kokuyor
sadbut Burnosunn_annesi canım ben perdelerimi yıkadım temizdi sözde icim eahat etmedi 2 gün sonra yıkanmış perdeyi sıcak suyun içinde erittiğim bulaşık deterjanı( makine icin olan) içine birazda camasır sodası koydum suya bastım inanır mısın camur aktı resmen perdeden sararmaları gecti 2 saat falan bekletip sıkıp makineye attim direkt 1 saatlik programda 40 derece sıkma 800 olarak öyle güzel temiz oldu ki
sadbut Burnosunn_annesi ksinlikle dene harika bi yöntem benimde sigara icilmis sararmıs bayadır beklemis perdmde bile harika işe yaradı mutlaka erit bulasık makinesi deterjanınu oylekoy suya perdeyi