Tatlisanne42 bir_busra ewt sancın çıkmış canım brz 1 cm açıklık olcak canım onu saymiyorlar bile senin ağrın varmı
GirlandBoy_Mom bir_busra dalgalanmalar var ya çizelgede en altta oraya bakılıyor 40 a vurmuş sancın çok yüksek değil ama vaktiniz de gelmiş zaten sağ salim doğumunuz olur inşallah
Ceiydda 10 dk içinde 3 kez 40 olmuş canım ondan dolayi sancı var demek oluyo çok yüksek değil ama var inşallah devam eder hayırlısıyla doğum olur
bir_busra Ceiydda aa tamam anladım şimdi çok teşekkür ederim canım, amin hepimize kolay doğumlar nasip olsun inşallah, açılmam da hızlıca ilerler inşallah bir parmak açıklığım var sadece
bir_busra GirlandBoy_Mom anladım canım teşekkür ederim, amiin hepimiz sağlıkla kolaylıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah
bir_busra Tatlisanne42 yani ben zaten bir haftadır falan ara ara ağrı çekiyordum ama nst de hiç çıkmamıştı ama geri geçen yalancı sancılardı mühtemelen
Ceiydda bir_busra madwm suyu azalmis sancilarin insallah sıklaşır da dogum olur sağ salim alırsın kucağına 🥰