Melickaya pnrkbr547 hamilelikte farklı şeyleri canının istemesi gayet doğal seninki yine iyi ben odun parçalarını kemirmek istiyodum mesela 😂
Nursah2 pnrkbr547 görümcem öyleydi 😅 kahve içerdik o en son hepsinin dibini parmakları ay anılarım canlandı 😅😅😅
3_bebelianne “Nursah2”#p36829920 anlattığı görümcesi ruh eşim olabilir pnrkbr547 ben türk kahvesi içiyorum sonra sıyırıyorum hatta kaşıkladığımda oluyor🙈
guneykeremsmom pnrkbr547 valla benim canımda çamur yemek istiyor 😞😞 ağlicam camur yiyemediğim için hahahahwh
Nursah2 3_bebelianne hahaha olabilir. oda öyleydi. En son kil sipariş etmişti kahvenin fazlası zararlı diye
3_bebelianne Nursah2 ayy bende iki fincana çıkardım tabii herşeyin fazlası zararlı bir arada buza dadandım
guneykeremsmom Baharkle bilemiyorum ki demir eksikliği falan olabilir, demir hapı kullanıyorum ben ama azıcık ıslak kum kokusu gelsin burnuma saldırasım geliyor
Ayshababy pnrkbr547 kahveyi bi çok kişide duydum kahve çekirdeği yemişti ablamın eltisi benimde deterjan yiyesim geliyor tüm temizlik deterjan şeyleri çok güzel kokuyor parfüm bile yiyesim geliyor hamilelik işte
Aleyo03 Pika sendromu deniyor. Kan değerlerini kontrol ettirmeni öneririm. Demir ve çinko eksikliğinden dolayı kimi hamilenin canı besin olmayan şeyleri çekiyor toprak kül vs.