SenaEf İstanbul’da Pendik’te yaşıyorum, Pendik’te veya Pendik çevresinde önerebileceğiniz bir hastane ve doktor var mı acaba? Nereye kime gideceğimi bilemiyorum çok kararsızım 🥹🥹
Bumah SenaEf hayırlı olsun bende tuzladayım devlet düşünürsen eğer tuzla devlette birsen hanıma gidiyodum çok iyiydi özel düşünürse asla okana gitme hayatımda öyle aptal bi hastane görmedim
Songulaayhan SenaEf Merhaba hayırlı olsun bende Pendik’te yaşıyorum 6+4 haftalık hamileyim Lokman Hekim Gülcan Akdemir hocanın takibine başladım bugün itibari ile kendisi çok naif insana huzur veren bi yapısı var gerçekten ilk muayene güzeldi. Öneri ile bulduk kendisini ve şimdilik memnunuz düşünebilirsiniz. Onun dışında Pendik Medical Park Neslihan hocayı da çok önerdiler ama paketi bize fazla geldiği için Gülcan hocayı denemek istedik.
kalorisizpatates SenaEf selam canım ben de yeniyim ve Pendik’te yaşıyorum. Medipol’de Aytekin hanıma gidiyorum. Tebrik ederim🤗
Elaozkan Merhaba canım hayırlı olsun bende pendikteyim Lokman Hekim Gülcan akdemir takipliyim çok memnunum yaklaşımı vs çok güzel
Songulaayhan Elaozkan Merhaba Bende Gülcan Akdemir hoca ile bugün takibe başladık sizin ne kadar oldu acaba memnunmusunuz
Nursemom90 Ben medicalparka gidiyorum doktorumdan çok memnunum aynı zamanda Marmara da çalışıyorum orda da takipliyim ilgileniyorlar memnunum ordan da. Hatta özele bile gitsen marmaraya da takip oluştur detaylını orda yaptır yapan doktor çok iyi
Elaozkan Songulaayhan 4 aydır Gülcan hoca takipliyim kendisi çok ilgili aklıma takılan herşeyin cevabını alabiliyorum mesajlara hızlı dönüyor.