Eslem2112 ppmerlina maksat adet yerini bulsun seni de etiketlşyecem çizgiyi görüyorum demesen küserim 😂
Mehlika_ penbe_karisi kuzum dün benimkide böyleydi bugün kan verdim 16 çıktı . İnşallah sende de vardır. Doktor sevinmek için henüz erken dedi beta düşük olduğu için ama bakalım
Mehlika_ penbe_karisi eve geçeyim benimkileri atayım sana. Dün 10 tane test yaptım silik çizgi görüyorum diye 😂😂
Mehlika_ penbe_karisi ya valla şu an ne hissettiğimi bilmiyorum karmakarışığım 🥺 ama içime doğuyprdu o yüzden iğne de vurulmadım hatta ama doktor sevinmek için erken dedi inşallah tutunur ve benimle kalır 🥺
penbe_karisi Mehlika_ tutunur kizzz merak etmeeee bol bol su iç dinlen ağırlık falan kaldırma sen benden önce yumurtlama görmüştün demi
Mehlika_ penbe_karisi hatta dün sanada sordum ya ovulasyon testini de pike yakın çıkınca gebelik yapmaya başladım 😂
Mehlika_ Mehlika_ önce innovita yaptım herkes yalancı pozitif yazmış sonra prodoctor bebetime one step ne bulduysam yaptım hiçbiri ilk idrar değil ama ne bilim silikte çıksa içimden bi his bişeyler var diyordu 🌼