KLORAKHANIM Kızlar 2. Hamileligim ama ilkini beynim sillmiş resmen, ilk şu kadar gram bu kadar boy ne zaman dediler? Sizin bilgiler tazedir
Minnakpopus KLORAKHANIM valla ben 23 de detaylı ultrasonda ilk kilosunu öğrenmiştim açıkçası belkide öncesinde sadece 1 defa gittiğim için aklıma gelmemişti sormak😂
edabolukbasi3- KLORAKHANIM 18 haftalığım henüz söylemedi ama e nabızda radyoloji görüntülerimdr yazıyor en son 124 grammış 😄
KLORAKHANIM Minnakpopus benim de 15. Hafta yarın kontrol var önce ki muayne 11 haftalıkkendi muhtemelen sonra ki de 20. Haftada olucak. Söylemezse doktor sorayım diye dedim
Minnakpopus KLORAKHANIM belki söyler belkide gram gram oldukları için çok sallamıyorlar söylemeye bende açıkçası hiç aklıma gelmiyordu sormak 😂 şimdi haftam ilerledide öyle soruyorum hemen
Baharkle Bnmde söylemediler bende nedense sormadım çarşamba gideceğim 22 haftalık olacağım söylerler herhalde söylemezlerse soracağım 😀
Juniorr KLORAKHANIM devlet hastanesinde haftası küçükse söylemiyor ama özel de her gittiğinizde kaç cm ve kaç gram olduğunu söylüyorlar 17+2 de söylediler
KLORAKHANIM Juniorr yani oldugum ülkede özel devlet diye öyle büyük bi ayrım yok gittigim yer özel poliklinik ama devlete baglı mesela bakalım belki söyler
edabolukbasi3- Baharkle yoo devlete gidiyorum radyoloji kısmına gir çekimler var orda us falan yazıyor
KLORAKHANIM Tugcemiss- bende mi acaba o zaman duydum hatırlamıyorum yani bide ilkti ya bana dpgurana kadar söylemese merak etmezdim çünkü hesaplandıgını bike bilmiyordum 😂
Juniorr KLORAKHANIM devlet hastanesinde haftası küçükse söylemiyor ama özel de her gittiğinizde kaç cm ve kaç gram olduğunu söylüyorlar 17+2 de söylediler