ozgerbas  regle 9 gün var kızlar 2. çizgi ilk beş dk da oluştu yakından daha pembemsi. sizde görüyor musunuz
Aylinn06 ozgerbas umarım vardır canım ama çok yalancı pozitif çıkardığını okudum burda imkanın varsa kan ver bence
Merve2520 ozgerbas kesinlikle bu markaya güvenme beni defalarca kez hayal kırıklığına uğrattı days doctor ve artimed. Eşlerimize yaptırsak onları bile gebe gösterir piyasan neden kaldırmıyorlar anlamış değilim
motherof3son ozgerbas daha dün days doctor yaptım ve yalancı pozitif verdi. Umarım sende doğruyu gösterir.. ama yalancı pozitifiyle ünlü
ozgerbas Aylinn06 var canım imkanım veririm ama bilmiyorum normalde hep ikinci çizgiler gri cıkardı bende ona anlam yuklememeyi öğrendim ama şimdi pembeyi görünce baya şaşırdım
Aylinn06 ozgerbas kuzum bana predictor early bile yalancı pozitif çıkardı hemde çoğu kez düşün yani neredeyse bütün testler bozuk çıkıyor güya en güvenilir test diyorlar ama hiçte öyle değil
ozgerbas sadece1selda yarın kan vereyim ben bi bakalım. iki tane daha testim var ama onlarda aynı marka