Pinaryagar 16 haftalık gebeyim alerji için hangi burun spreylerini kullanıyorsunuz? Yada gebelikte görülen burun tıkanıklığı için
Velamerve Pinaryagar maalesef bende aynı durumu yaşıyorum doktorum zorunda kalmadıkça alerji ilacını kullanmamı istemedi burun spreyi günde bir kez otrivine kullanıyorum bir de doğal okyanus suyu miraderm
[silindi] Pinaryagar ben en son gittiğimde burun spreyi asla önermiyoruz dedi bi fizyolojik serum verdi onu burnuma şırıngayla veriyorum bide allerset kullanıyorum kullandıgım ilaç c grubuydu kaç doktorla görüştüysem onu kullanma allerseti kullana bilirsin dedi almasam çok kötü oluyorum mecbur kullanıyorum onuda elimde olsa hiç içmemde işte 🤦🏻♀️
3_bebelianne Pinaryagar ay sorma bendede var zaten hep vardı ilaç vermedi tuzlu su buharı önerdi nebizilatör tuzlu su buharı yapıyorum tıkıyorda beni ara ara fizyolojik serum birde😫ilk gebeliğimdede yaşamıştım
Pinaryagar İliadin kullandım bende burun tıkanıklığı için bir hafta kadar ama şuan sadece tuzlu su olan burun spreyi kullanıyorum. O da pek açıyor diyemem Göz, boğaz, kulak kaşıntısı mahvediyor zaten.