Esnsntrk Adetime 8 gün var ama belirtiler de var gibi. Kaç gün kala test yaptırabilirim 😍😍. Pıhtılaşma bozuklugum var erkenden kan sulandırıcı başlamak gerekiyor öğrensek iyi olurdu
Sendenbanakalan Esnsntrk ya bnm bat 23 yarin yapmayı düşünüyorum erken diye düşünüyorum hatta senin daha erken bnce 🌸 biraz sabrtmeyi bilsek keşke bnde sabırsızım😓😂
Bulutlarda Esnsntrk benim 3 gün var 10 gibi kan vericem bakalım 🤭 seninki daha varmış bi 4 gün kala ver bence
Yasemnnnnn Esnsntrk ilk belirtim tavuktan tiksinmeydi hatta adete 1 hafta falan vardı sonra göğüs ağrısı adet sancısı vardı evde test yaptım geç döllenmeydi benim kalp atışlarını da 8. Haftada duyduk
Basakparlar Esnsntrk hiç belli olmaz erken döllenme de olabilir günümde 2275 ile öğrenmiştim benim Erken döllenmeydi kan ver bence
Nesli664066 Esnsntrk benim de 7 gün var bende aynıyım bel agrısı kasık agrısı şişkinlik gaz falan bilemedim belki adet yakındır diye boyledir beklıcem adetim geçerse test yapcam
Bebegimgeliyor10 Esnsntrk benimde kan pıhtılaşması var canım ecopirin kullanıyorum bat 21 Mayıs 2 gün var bugün test yaptım negatif ama sağ kasigim ağrıyor az da miğde bulantım var beklicem bakalım 21 mayısı o gün tekrar yapicam
nuraymommy Benimde bat 26 canım test de yok elimde bugün aşırı bulantı ve tiksinme var acile gitmemek için zor tutuyorum kendimi gitsem de belki çıkmaz diye
Bglmmrn Parek00 benımde bat 26 8 inden beri değerlendiriyorum test yaparsan banada haber verirmisin canım 🥰
nuraymommy Parek00 yarın bende yaparım büyük ihtimalle ay psikolojik mi yaşıyorum bunları da napıyorum deliricem yani
Parek00 Bglmmrn tabii sabah yapacağım ama 6 gün kalmış oluyor yine erken çıkmazsa bile umudumu kesmem çünkü hissediyorum … :)
Bglmmrn Parek00 Amin inşallah canım valla benim olursa ikinci olacak düzenli olmasalar 7 aydır denedik olmadı ama bu aydan ümitliyim bakalım artık nasip
Parek00 nuraymommy bende sol kasık ağrısı ve gıdıklanma gibi, iştah açık vs ama en önemlisi de hissediyorum