BusraOzhan Serenulkaya Aynen birtek parol var verdiği. Aşırı bir böbrek ağrısı çekmedim şimdiye kadar, doktorum da şaşırdı hatta ama bu sebepten bebeğim doğum kanalına dönmüş maalesef.
Kucukmucizeninannesi Serenulkaya banada oyle denildi buyume devam ederse takilir dedi dogumdan snra cikartiliyorms
Zulall Merhabalar bugün bende usg çekildim benim ne agrım ne sızım hiç bir sıkıntım yok çok şükür ama kadın Doğum doktorum idrar kültüründe geçmeyen bir enfeksiyon olduğu için usg çektirmemi söyledi üroloji randevusundan sonra usg çekildi ve sağ tarafımda 24 mm büyüme var bol bol su içip sol tarafıma yatmam gerekiyormuş bana da söylendi daha Doğuma var eğer büyümen devam ederse katedral takılıyormuş rahimden dedi 23+2 olduk ama benim hiç agrım olmadan öğrendim böyle bi sıkıntım olduğunu 3 hafta sonra tekrar gideceğim büyüme var mı hala kontrol edecek sol tarafına yat bebek o tarafa dönsün dedi bakalım inşallah geçer hepimizin ki
Cagla96 Buseeozd benimde sağ böbrek 28. Haftamdayım. Çok kötü agrısı nasıl dayanıcaz bilmiyorum benim hiç geçmiyor birde taş var. Sizin kaç cm sağ böbreğiniz:(
Zeymuh Serenulkaya canım hamilelikde böbrek büyümesi oluyor bende önceki hamilelikdede oldu agrıyordu bu hamileliyimdede var dogumdan sonra normale dönecek