Elzem123 arven000 çift koyu olan tam olgunlaştığını sonraki hafif renk açılmaysa çatladığını gösterir. Bugün yaptıysanız testi bugünü değerlendirin. Dün değerlendirdiyseniz bugün için acele etmenize gerek yok yârında deneyebilirsiniz
Nurellaaaaaaa1212 arven000 çatlamış bugün canım. Benimde böyle olmustu tam acık değil diye acaba demiştim ama o ay hamile kaldım
yesildeniz_ arven000 yumurtlama devam ediyor bence yine çatlama akıntısını takip edin ona göre değerlendirin
arven000 Kızlar bilgisi olan yazabilir mi lütfen 2li foto kurumadan hemen çekildi Çoklu olan kuruyunca Ben anlamadım ya günlerdir üst üste değerlendiriyoruz ama eşim bunların hiçbirisi olmamış dedi
arven000 Elzem123 evet ama hafif renk açıldı bugün kurudukça aynı gibi duruyor. Gerçekten anlayamsdım az önce de çok az kan geldi lavaboda anlayamıyorum gerçekten
arven000 Elzem123 Nurellaaaaaaa1212 Kızlar bu tekli test çoklu testte en alttaki😬 bugün yaptım. Bu testler bekledikçe koyulaşıyor mu kuruma çizgisi gibi? @GezenTavuk_2 sen de yorum yapabilir misin canım ? Sence olmuş mu devam mı
Elzem123 arven000 yumurtlama döneminde benim bir ara kahverengi lekem gelmişti birkaç gün sürdü doktora gittim normal dedi. Sizinde normal olabilir. Dün ilişki değerlendirmesi yaptıysanız bugün vücut dinlensin yapmadıysanız bugün ilişki deneyin. Ben gebe kaldığımda yumurtlamanın sadece 1 gün öncesini ve 1 gün sonrasını tek değerlendirmiştim.
arven000 Elzem123 Nurellaaaaaaa1212 Kızzlarr sağolun yorumlarınız için, eşim diyor ki daha olmamış diyor devam et diyor bakalım. Anlamadım gitti :) ilişki üst üste 4 gün oldu ona çook bunaldık daha da koyulaşırsa napcam acaba. Test çok güzelde kuruyunca hiç anlaşılmıyor ne olduğu
arven000 Rosse00 adatuna Eslem2112 yesildeniz_ Nurellaaaaaaa1212 Kızlar galiba konu başında attığım yumurtlamaydı. O günden sonra daha hiç koyu olmadı aksine silik gidiyor testler bugün 14. Gün. Kafamı karıştıran kanamam oldu o günden beri. Ovulasyon kanaması dedim öyle düşündüm ama test pik olmadı bugün pik olur dedim bugünde olmadı. Neyse kızlar zaten doktora gidicem bugün 15.30 da bakalım
Elzem123 arven000 merak etme yumurtan çatlamış canım koyuluktan sonraki ilk çıkan açıklık çatladığını gösterir sende değerlendirmişsin ☺️ bence vücudu biraz dinlendirin
arven000 Elzem123 öyle yapıcam canım dünden beri bir kırmızı bir kahverengi akıntı geliyor bugün yine yaptım silik ama yine koyu silik çıktı…
Rosse00 arven000 yumurtlama devam ediyor bence testleri ne zamandan beri yapıyorsunuz acaba gebelik olabilir mi? Gün içerisinde havuc yiyin birkaç tane bir de yürüyüş yapın bakalım belki çatlar
arven000 yesildeniz_ evet canım öyle düşünüyorum çünkü olsaydı ovulasyon kanaması devam ediyor etmezdi. Devam ediyorum yapmaya
arven000 adatuna evet canım bence de zaten hiç 12.11. Günlerde ovulasyon olmadı hayatımda en erken 14-15. Günler görürürüm ovulasyonu. Devam ediyorum yapmaya. 2-3 güne olur gibi geliyor bana Testin ilk heyecanıyla 4 gün üst üste değerlendirdim boşuna 😬
adatuna arven000 haha kız zaten pik olunca görünüyor kaçırma ihtimalin yok sperm kalitesi için öncesinde çok yapmamak lazım
adatuna arven000 kaset testlerde zaten T çizgisi kopkoyu oluyor  bak böyle
arven000 adatuna evet ben de bekleyeyim o zaman her gün yapsam yeterli herhalde? Günde 2 kez mi yapsam?