ozgeshbgnr Selam kızlar bir kaç gündür yoğun bir ağrı çekiyorum vajinamda baskı ile birlikte. Bugün de 8bin küsür adım attım resmen belim kitlendi ve yine kasık ve bacak ağrısı çekiyorum bacak aramda da sızlama oluyor sizce hastaneye gitmeli miyim normal mi?
gezentianne ozgeshbgnr Olabilir de olmayabilir de yürüdüğünüz için olabilir.Doktora gitseniz bişey değişmeyecek düzenli sancıyı bekleyin
2kidsmom_ Merhaba 38+1 deyim. İki 3 gündür bende de ağrılar oluyor geldi mi gelecek mi bekliyorum. Normal gibi düşünüyorum. Yarın kontrolüm var bakalım soracağım
2kidsmom_ ozgeshbgnr ozgeshbgnr iki hafta önce nefes aldıkça batan bir ağrım olmuştu. İnanılmaz bir ağrıydı, ama sanırım soğuk almışım. Artık yaştan dolayı ve hamilelikten bu tarz şeyler olabiliyor sanırım. Korkmamız çok normal :)) sağlıkla alırız inşallah 🙏
ozgeshbgnr gezentianne evet doktor sancın yoksa sabah gel dedi bir de ateşim felan çoktı şimdi tüm vücudum ağrıyor soğuk aldım belden büyük ihtimalle
ozgeshbgnr 2kidsmom_ evet bugün doktora gittim hiç bir doğum belirtisi yok sadece soğuk almışım, amin inşallah hepimiz 🙏🏻
ozgeshbgnr 2kidsmom_ ay vallahi artık gelsinler çok ağırlaştı vücudum gelsin diye her tuşa basıyorum artık ama keyfi yerinde heralde 🥹