Bahar77777 Kızlar ya bebeğim 2 saat bile uyumuyor hemen uyanıyor 23 günlük bebeğim sürekli süt içmek istiyor sürekli ama sürekli mamada veriyorum hala istiyor hep ağlıyor neden böyle? İşlerimi halledemiyorum iki dk kalkıp bişeyler atıyım ağzıma diyorum ykkk hemen uyanıyor ve ağlıyor süt istiyor veriyorum yetmiyor mamada veriyorum napıcağımı şaşırdım çok zorlanıyorum böyle normalmi bu durum
arinmommy Bahar77777 bazen sadece temas etmek için bile memede kalmak istediklerini okumuştum. Siz onun güvenli alanı olduğunuz için sürekli sizinle kalmak istiyor olabilir. Kokunuzun olduğu bir mendil vs yanına koyarsanız belki alışır
Phyloo Bahar77777 normal böyle davranması sürekli emmek istemesi bir ay sonra düzelir. Ve gazı olduğu için kısa uyuyordur belki sürekli ağlıyor mu sadece uykusu mu kısa rezene kımyonlu süt iç sen sütün içine biraz bal ve kımyon at iç
Bahar77777 Birbenbirbebek hiç bilmiyorum ama gazını çıkarmak için uğraşıyorum gazıda yok göğsümde uyuyor ama beşiğe aldığım an uyanıyor ve ağlıyor
Bahar77777 Phyloo gazını çıkarmaya çalışıyorum gazıdq gelmiyor her yöntemi deniyorum yok ama kucapıma alınca susuyor anlamadım hiçbişey
Ayden6 Bahar77777 memeden huzurlu ayrılmıyorsa doymuyor olabilir bende de aynı sekildi o kadar sık ve uzun emzirirdim ama hep ağlar uyumazdı. Memeden ayrılır ayrılmaz hala aranıyor olurdu. Hiç diğer bebekler gibi memede uyuyakalmadı. Meğerse sütüm yetmiyormuş😔 ilk bebeğimiz olduğu için acemiydik saatlerce olmayan gazı cıkarmaya çalışmışız halbuki doymuyormuş ne gazı😔 daha sonra mecburen mama başladım bu seferde 30 cc dendi diye o şekil veriyordum halbuki her bebek farklıymış doktor kendi doyduğunda agzını kilitler ona göre ver dedi. Mamayı arttırdığımda gercekten kitliyordu ve huzurla uyuyordu. Tabi ben bunu 1.5 aylıkken yaptım. Çok ağlamıştım aç yaşatmışım diye ama acemilik işte tecrübe ile öğreniliyor
DogaLina_ Bahar77777 sadece aciktigi icin aglamaz ki bebek. Eger saglik acisindan bir sorun olmadigindan eminseniz, Sizi istedigi icin aglayabilir, gazi olabilir, kolik bir bebek olabilir, cani sikildigi icin aglayabilir…