Deleted33000 dygsss evet o çok kaşınır benimde vajina üzerinde kocaman çatlaklar oldu ora çok kaşınır ve sonra da acır
Deleted33000 dygsss Allah yardımcımız olsun valla eşime diyorum yani bı çocuk doguracagiz cekmedigimiz kalmıyor
Canco Hux yaaa allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok heyecanlıdır💕💕tam kaç hafta ve günlükken sezeryan olacaksınız acaba
ElvinEmineeee dygsss kiz kasilama bendede oyleydi hic kasilamadim sadece hamileigimin baslarindan krem surdum nemlendirici.derim hem nemli oldu .dogurdukdan sonra bu kasidigin yerelrin izi cok kotu duracak ve girmiyecek.
dygsss ElvinEmineeee ben zaten kaşıntıdan önce çatladım çatlaklardan sonra kaşınma başladı ben 8 haftadan beri nemlendiriyorum ona rağmen çatladım bu kadar
Nur1126 dygsss pup olmusun sen bende ilk gebeligimde oldum Allah kolaylık versin çok zor ben cildiye doktoruna gitmiştim o bana tarif verdi eczaneye götürdün yaltilar doğuma kadar onunla durdum
deletedmom7263 dygsss ay ben at kılı firca ile dairesel hareketler halinde kaşıyorum. Hafifleyince de bir güzel nemlendirici suruyorum saatlerce kaşinmiyor. Benim çatlaklarim seninkinin 3 kati kadar falan. Hayirlisiyla dogursak kurtulsak
Nur1126 dygsss gebelik alerjisi gibi birşey doğumdan sonra geçiyor ama birebir aynısını yaşadım ben de
Hux Canco amin saolun valla korkuyorum da hep kendimi normale hazırladım P.tesi tam 38 olcam ama bebek iri 2 hafta önden gidiyor
Canco Hux olsun vardır bir hayır kendimizi şartlamamak lazım sizin bebiş sezeryan istemiş demekki sağlıkla kavuşun inşallah 🌿💕🤲