Bussbety kurkmantosuzmadonna kıyafetleri iki üç çöp torbasına koyabilir ve bantlarsanız bişi olmaz havasını alın yeter ki
Ahsenmira kurkmantosuzmadonna tabak çanak ne barsa patpata sar tek tek sar mümkünse ve çok ağır koliler yapma minik minik yap kıyafetleri çuvala veya büyük kalın siyah çöp poşetlerine koyabilirsin
Bumah kurkmantosuzmadonna ben patpat aldım mobilyalaro falan herşeyi ona sardık bi çizik bile olmadı streçlede kırılcakları çok sıkı sardım hiç bi kırınta olmadı
Redpepper Patpat edinin bir de çuval fırınlardan bulabilirsiniz yıkayıp kullanın. Oda oda paketleme yapın. Kolilerin üstüne tek tek ne koyduysanız yazın, elbiseleri askılarıyla çuvallara koyun. Ben bu şekilde yaptım her seferinde
edabolukbasi3- kurkmantosuzmadonna önce mutfaktan başla tavsiyem orası çok oyalıyor ıvır zıvır çok var patpatlar oluyor trenyoldan sipariş verebilirsin 50 mt 250 tl gibi bi fiyattı koli alman lazım bol bol ve ne olduklarını kolilere yaz mutlata yastık yorgan için vakumlu hurç demicem çok pahallılar endüstriyel çöp poşetleri var temizlikçilerin çöp topladıkları poşetler yine trendyoldan sipariş ver onlara koyup elektrik süpürgesiyle vızt çektir havasını mmm başka kıyafetleri askılarla birlikte poşetlersen gittiğin yerde direk asarsın dolabına kolay gelsin 😊
ddefnos kurkmantosuzmadonna canım tabaklari üst üste koyup 6 ya da 4lu şekilde strec filmle sar hiç bisey olmuyor öyle bide oda oda kolileyip üstüne yazarsan yerleşmek kolay oluyor onun dışında askılı kıyafetleri direk alttan toplayıp hurclara koyabilirsin
Deletedmom254 kurkmantosuzmadonna tüm verilen fikirlere katılıyorum birde nalburdan pat pat naylonlardan almıştım ucuzda bir şeydi hiçbir tabağım kırılmadı bu sayede :) gazete de olur ama kırılmasını daha iyi önlüyor bu, diğerlerini bende oda oda hazırladım elektrikli süpürgeyle battaniye yastık onları vakumlamıştım battal boy çöp poşetine o da rahat olmuştu çok koli bulmakta kolay olmuyor çünkü
Sbrn78 kurkmantosuzmadonna tabakları bardakları gazeteye yada özel kagıtlar oluyor sarmak icin saman kagıtları onlara sarın ve koli bantıyla sarın dagılmasın oynamasın yerinden diye bardakları özelikle kıyafetler çoksa çöp poşetine katlayıp büyük boy çuvallar oluyor onlara koyun hurçlar maddiyatlı oluyor eşya cok olunca nevresim yastıklar hurçlara kutuların dışına içinde ne olduklarını yazın oda oda toplayın sonra bir odada toparlayın 🌟
dygsss kurkmantosuzmadonna kırılacak eşyaları gazete vs kullanmadan streçledim sağlam bi şekilde hiçbişeyim kırılmadı üstlerine de hep kutuların içinde ne olduğunu yazdım yerleştirirken kolay oldu