lutka01 Leylak34 sonuçları doktora göndermişlerdi ama doktorumuz birden izne çıktı uzun süre de gelmeyeceğini öğrenince cinsiyet hakkında şifreli de olsa bilgi verdiler sağolsunlar yoksa 20 gün doktoru bekleyecektik
Leylak34 lutka01 benim istanbuldaki temsilcim çok uyuz biri sana bilgi veren genel merkezden biri mi oldu ?
dilekyanar lutka01 merhaba ben de genoksta yaptırdım , bazı yorumlar gördüm cinsiyet yanlış söylüyorlar vs diye, genoks bana kız dedi ama sizin doğru çıktı mı?
minigimherseyim_ Asoyaso34 merhaba sonuçları alabildiniz mi cinsiyeti de söylediler mi bide ne kadar sürede çıktı sonucunuz ?
Asoyaso34 minigimherseyim_ Merhaba 4 haftada çıktı sonuç herşey temiz çıktı ama cinsiyeti söylemediler benim kendi kadındoğum doktoruma sonucu gönderdim doktorumuz fetal dna raporundaki xx veya yy kromozom sayısına göre kız olduğunu söyledi söyledi
Cotanakk Grimsi çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda en istediğiniz anda sağlıklı bir gebelik daha yaşarsınız
duyguu8607 12 haftada Antalya Bio-gen genetikte yaptırdım 6 günde çıktı sonuç 13.000 yaptırdım.Sonuç temiz çıktı ve cinsiyeti sölediler.
lutka01 dilekyanar yanılma olmadı erkek dediler erkek çıktı iki arkadaşım daha yaptırdı aynı firmada onlar da doğru sonuç aldı