Minnakpopus Duygu_52 valla benimde yüreğim kaldırmıyor artık ne pişirecem derdiyle sıcaklarda başladı yazık bize 🫣 bence bide çay patlat ohh afiyet olsun 😇
Duygu_52 Minnakpopus hmm yolu yarılamışsınız ben daha 8+5 ya 🌸sağlıkla alın inşallah kucağınıza cinsiyet belli mi
Minnakpopus Duygu_52 Amin amin inşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımızı dolduralım 🤩 evet bu bebemde erkek 😂😂
Minnakpopus Duygu_52 5 yaşına girecek 😇 bu bebeğimde süprizi geldi zaten hesapta yoktu🫣 yoksa ben tek çocukculardandım
Duygu_52 Minnakpopus sende aynı benim gibisin o zaman benimkide sürpriz oldu beklemiyordum benimde 4 yaşında bi tane oğlum var bakalım bunun cinsiyeti ne olcak daha var zamanına
Minnakpopus Duygu_52 biz istemeden geldilerse vardır Allahın bir hikmeti diyorum ben gerçekten şimdide bin şükür iyiki hesapsız gelmiş yoksa ben yapmazdım yani ikinciyi hele yaş da 34 olmuş 🫣😂 güzelliklerle gelsinler inşallah 🤲
Duygu_52 Minnakpopus amin canım inşallah böyle düşünmeniz normal insan belli bi yaşı geçince rahata alışıyor ben henüz 26 yaşındayım ama 4 yıl aradan sonra gözüm korkmuyorda değil 🌸
buse2507 Duygu_52 youtubeye yaz çok kolay canım haşlanmış nohut limon tahin sarımsak kimyon malzemeleri bu kadar çok enfes oluyor